Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

„LEVENDULÁT MINDEN KERTBE!”

levendulaolaj

Megyeri Szabolcs kertész javasolja ezt nekünk a neten! De én lefordítom Justosra: „Levendulát minden házba!” Sőt minden táskába, zakózsebbe!

Hogyan?
Újra itt van!!!!! Veheted bátran, szabadon!!! Igazgató Úr bevállalja a „nagy nyomásra”.

Kaptunk még egy esélyt!!! Én nem akarom még egyszer elpuskázni a bizalmat, tehát írok róla újra és újra. (Ne használj olcsó, laborban készültet! Az IDEGRENSZERED tudni fogja, hogy be akarod csapni! Ettől többet érsz!!!!)

Sokan nem szeretik az illatát, pedig ebben rejlik a lényeg. Dr. Czanik Saci egyik előadásában elmondta: „Levendulával nem lehet kettős vak placebo kontrolált vizsgálatot csinálni! Ha benne van, akkor azt mindenki érzi. Ha nincs benne, akkor azt is. Nem lehet becsapni az embereket vele!

Ez az illat mindenen átjön, a lelkeden is. Mit is csinál itt?
A régi parasztházakban a tisztaszobában mindig volt egy két csokor friss, vagy már szárított Levendulaág. Ezzel védték magukat azok, akik a rontástól féltek. Azt ne tudom, hogy megvéd-e minket a telefonok és egyéb elektromos dolgok káros sugárzásaitól, de legalább nem stresszeljük magunkat rajta.

A növény latin neve a lavare (mosni) igéből származik. A rómaiak a virágával illatosították fürdőiket. Manapság is szappanok, parfümök, illatszeres zacskók gyártásánál használják föl. Az aromaolajat a fejfájás kezelésére, és elernyedésre alkalmazzák fürdőkben, masszázsoknál, reumakrémekben. 1 kg aromaolajhoz 100 kg szárított növény vízgőz desztillációjával jutunk hozzá, vagyis abban a pici üvegben annyi erő van, mint 1 kg szárított növényben.

Mit is kaphatok attól a kis üvegtől?
- Idegesség esetén lenyugtat, búskomorságból kihoz.
- Álmatlanság esetén átbillent.
- Görcsoldó hatású! Jusson eszedbe menzesznél, vese és epeköves panaszoknál!!!
- Magas vérnyomást enyhíti, különösen a perértéket.
- Megfázás, légúti betegségek hamarabb lezajlanak.
- Helyreállítja a lelki egyensúlyt, „tavaszi nagytakarítást” végez a lélekben. (A magyar nép eléggé temperamentumos, ránk fér egy kis nyugtatás.)
- Hason, mellkason, háton jól lehet használni, ha bekened a felületet aromával és lefeded folpackkal! Olyan mintha megittál volna 2 liter teát, annyi hatóanyag kerül be a szervezetedbe.
- Aromalámpában elpárologtatva az egész szobát lehet vele fertőtleníteni
- Fürdővízhez kiváló, csak figyelni kell, hogy tusfürdőben jól el legyen keverve, különben kiül a kád szélén.
- Hüvelyfolyás enyhítésére irrigáláshoz nagyon hasznos, 1,5 liter kellemesen meleg vízben összerázni és már lehet is használni. Heti 3x mindenképp segít.
- Nőgyógyászati fertőzések megelőzéséhez a tisztasági betét tetejére egy cseppet téve az illata fertőtlenít és dezodorál egész nap.

Hogyan használd?
Találtál olyat, ami érint?
Volt rá jobb megoldásod, mint a Levendula aroma olaj? Elégedett voltál vele, vagy csak túlélted?
Ugye Te sem érted, hogy hogyan hiányozhatott eddig a zsebedből? Ne tolj ki magaddal még egyszer!!!

Várom tapasztalataidat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Szeretettel: Dr. Harsányi Edit
orvos-marketing igazgató

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok