Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A természet simogatása

atsKedves Barátaim!

A természet valóban véd és kényeztet minket. Az érintéseit és a simogatásait folyamatosan lehet érezni. A meleg, tavaszi, kora nyári időjárás ezt még jobban fokozza. Ne sajnáljuk magunktól ezeket az érintéseket, sőt mi is törődjünk a testünkkel!

Februárban két kiváló, „simogató” terméket kaptunk a Just-tól.
Az egyik a lágyan olvadó mandulatej, a több funkciós, varázslatos, gyöngéd mandula illatú, halvány rózsaszínű „Mandula testápoló”. Ez a termék igazán csábító és bársonyos bőrt varázsol. Aktív komponenseinek köszönhetően egyszerre tisztítja, hidratálja, táplálja és regenerálja a bőrt. Normalizálja a bőr anyagcseréjét, tonizálja és rugalmassá teszi. A száraz, kifáradt és érzékeny bőrnek szinte ajándék!
ats 1A fő komponense az édesmandula olaj, ami az egyik legrégebbi bőrápolási szerek közé tartozik. A benne lévő értékes anyagoknak köszönhetően (telítetlen zsírsavak, proteinek, vitaminok, ásványi anyagok) kiváló bőrtápláló, hidratáló, puhító, nyugtató, viszketést csillapító és regeneráló hatással rendelkezik. Látványosan fiatalítja és bársonyossá teszi a bőrt.
Ezen kívül található benne:

  • keserűmandula: a kozmetikai iparban régóta alkalmazzák a csodálatos illata miatt,
  • kukoricaolaj: gazdag zsírsav összetételének köszönhetően puhává és rugalmassá teszi a bőrt,
  • A- és F- „bőrvédő” vitaminok,
  • ats 2bisabolol: tisztító, puhító, nyugtató és gyulladásgátló hatással rendelkezik,
  • ethyl-linoleate: erősen hidratálja és bársonyossá teszi a bőrt,
  • retinol palmitate: antioxidáns hatású.

Ez a termék több funkciós. Használhatjuk testápolóként, de kenhetjük akármelyik száraz, vagy problémás bőrfelületre. A benne lévő értékes ápoló hatású anyagok kényeztetik a megviselt bőrt:

  • Kiváló dekoltázs, nyak, kéz, sőt arc ápoló is! Az arcra éjjel-nappali krémként használható.
  • Szükség esetén arctisztító tejként is kitűnő választás. Ilyenkor egy kevés mandulatejet tegyünk egy vattacsomóra, és ezzel tisztítsuk meg arcunkat.
  • Masszírozáshoz is alkalmazható. Használatkor a szükséges mennyiségű mandulatejet vigyük fel a megfelelő testrészre és gyengéden masszírozzuk a bőrbe.

ats 3Használatkor nem kell vízzel hígítani, nagyon könnyen felszívódik, akár a szárazra törölt, akár a kicsit nedves bőrre alkalmazzuk.
Használat előtt felrázandó! Minden bőrtípusra javasolt!

A természet simogatása a mosolyunkat és szebbre varázsolja. Az ápolt ajkak nemcsak vonzó tekintetet, de magabiztosságot és komfort érzést is adnak. Sajnos az emberek hajlamosak elfeledkezni az ajkak ápolásáról, pedig minden nap foglalkoznak az arcukkal, hajukkal, kezükkel. Csak akkor kezdenek törődni az ajkakkal, amikor megjelennek a problémák: szárazság, hámlás, repedések, sőt fertőzés (például herpesz) okozta tünetek. A Just Ajakbalzsam természetes védelmet és ápoltságot biztosít az ajkunknak. Rendszeres használatával megelőzhető a herpesz kiújulása, véd a széltől, a hidegtől, száradástól, segíti a regenerációt, ápol a napozás után. Csökkenti az irritációt és a gyulladást, ezzel enyhíti a fájdalmat is.
A termék főbb hatóanyagai

  • Körömvirág kivonat: felgyorsítja az ajkak regenerálódását, sebgyógyulást, valamint csökkenti a gyulladást.
  • Guajakfa kivonat: stimulálja a vérellátást, ezzel javítja az ajkak színét, emellett fertőtlenítő és gyulladásgátló hatással rendelkezik.
  • Rozmaring olaj: tonizálja, javítja a vérkeringést.
  • Citromfű kivonat: erős antioxidáns, csökkenti az irritációt, táplálja, hidratálja és puhítja az ajkakat. Erősíti az immunrendszert.
  • Sheavaj: rendkívül értékes telítetlen zsírsavakat tartalmaz. ats 4Ennek köszönhetően rendkívüli puhító és védő tulajdonságokkal rendelkezik. Erősen regenerálja, stimulálja az elasztin és kollagén szintézist, ezzel rugalmassá teszi a bőrt, és a nyálkahártyákat.
  • Olajbogyó: vitaminokban gazdag, antioxidáns. Javítja a keringést, fiatalító, tápláló, gyógyító hatással rendelkezik.
  • Jojoba: növényviasz, amely nagyon hatékonyan regenerálja, hidratálja és tonizálja a szöveteket. Csökkenti az irritációt, visszaállítja a bőr természetes pH-ját.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az ajkak „életre kelnek”. Érintésre teltebbé, puhábbá, nedvesebbé, látszatra pedig fényesebbé, és élénk színűvé válnak.
Ne sajnáljunk naponta egy-két percet rászánni az ajkaink ápolására. Ennek a terméknek a használata valóban nagyon egyszerű! Naponta többször kenjük be vele szánkat, és gyöngéden masszírozzuk be az ujjbegyünkkel, vagy használhatjuk rúzsként is, hiszen a tubus formája ezt lehetővé teszi. Feltétlenül használjuk éjszakára is! Azonban nagyon fontos tudni, hogy használat előtt az ajkakat meg kell tisztítani az esetleges szennyeződésektől, vagy a rúzs maradványaitól. A kezünknek ilyenkor tisztának kell lennie. Ha rúzsként alkalmazzuk a tubust, másnak ne adjuk oda használatra! A Hölgyeknek megsúgom, hogy ha a diszkrét színű szájkontúr-ceruzával együtt használjuk, nagyon vonzóvá és optikailag telté tudjuk varázsolni ajkunkat!

ats 5

Kedves Életfás Barátaink!

Ezeket a simogató és kényeztető termékeket vegyétek komolyan, hiszen szolgálják és védik a testünket. A természet gondoskodik rólunk, ne utasítsuk vissza, amit kínál! Mindenkinek kellemes, simogató, kényeztető és meleg napokat kívánok!

Szeretettel és tisztelettel
Dr. Dacko Natalia

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok