Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

FŐLEG NEKIK!

Just for Men

Kedves Életfás Barátaim!

Nagy örömünkre megérkezett hozzánk a férfiak számára készült, meglehetősen hatékony és könnyen használható exkluzív Just for Men termékcsalád.

A férfi bőr napi tisztítása és ápolása érdekében nagy szükség van az olyan korszerű termékekre, amelyek tökéletesen illeszkednek bőrük élettanához.

ffiA férfiak bőre más, mint a nőké. Vastagabb, erősebb, valamint több és nagyobb faggyúmirigyet tartalmaz, ami zsírosabb bőrt és nagyobb pórusokat eredményez, hajlamosít a pattanásokra, mitesszerekre. A bőrükben lévő kollagén szálak nem párhuzamosak, mint a nőknél, hanem hálót képeznek, rács alakzatba helyezkednek. Az első ráncok (így a bőröregedés) később jelentkeznek. Emellett nagyobb hajlam van a túlzott elszarusodásra, a napi borotválkozás pedig növeli a bőrszárazságot, az irritációt, a kipirosodást és égető érzést okoz a bőrön. Így a férfiak bőre, hiába vastagabbnak és erősebbnek tűnik, mégis nagyon érzékeny tud lenni.

Ugyanúgy, mint a nőknél, a férfi bőr állapotát befolyásolja a környezet (UV-sugarak, klímaberendezés, szél, hőség, hideg, stb.) és az életstílus (alváshiány, túlterhelés, stressz, táplálkozás, nikotin, alkohol). És természetesen a férfiak borotválkozása igencsak igénybe veszi a bőrt.

Ezek azok az okok, ami miatt, a férfiaknak szükségük van a modern, multifunkcionális, hidratáló-ápoló szerekre, illetve a korszerű borotválkozási termékekre. A legoptimálisabb esetben a férfiaknak készült termékcsalád természetes növényi hatóanyag kombinációkat tartalmaz. Ezek kifejezetten a férfiak bőrének különleges igényeit igyekeznek kielégíteni. A modern férfi előnyben részesíti a növényi alapokon készült ápoló termékeket.

A Just for Men (JFM) termékcsalád hatékony ápolási megoldásokat jelent a férfiak számára. Biztosítja a regenerációt, hidratálást, megnyugtatást a bőrnek, enyhíti a sebeket és sérüléseket, emeli a stressz tűrő képességet. Jelenleg 3 JFM termék áll rendelkezésünkre: Borotválkozó gél, Deo roll-on, Tusfürdő és sampon.

Mind a 3 terméknél a főbb hatóanyagok:

-     Hydro-energy-complex (taurin, szibériai ginzeng kivonat, chlorella zöldalga és fehér csillagfürt kivonatokból készült kombináció): bőrvédelmet és regenerációt biztosít, megnöveli a stressztűrő képességet, erősen és tartósan hidratál.

-         Kocsord kivonat: a legfontosabb növény, ami nyugtató és sebgyógyító hatású

Ezenkívül a termékek más kiegészítő hatóanyagú növényeket is tartalmaznak:

-           Borotválkozó gél: bőrnyugtató édesfa gyökeret

-      Deo roll-on: izzadásgátló, vérzéscsillapító, gyulladásgátló, fertőtlenítő kocsányos tölgy kérget

-           Tusfürdő és sampon: élénkítő, energizáló, vitalizáló, puhító makagyökeret

Mind a 3 terméknek meglehetősen egyszerű a használata. 

-          A mindenfajta bőrtípushoz megfelelő Borotválkozó gél sűrű habbá alakul át. Minimális mennyiség elég a borotválkozáshoz.

-         A Deo roll-ont használhatjuk a borotvált hónaljra is. Kb. 2 perc alatt meg is szárad.

-        A Tusfürdőt és sampont a nedves hajra és bőrre használjuk a már megszokott módon. Majd alaposan öblítsük le.

man womanA JFM termékeit diszkrét, friss, fűszeres, férfias illat jellemzi. És ez nem elhanyagolható szempont!

Remélem, hogy az új termékcsalád hasznos és élvezetes lesz a férfiaknak és emiatt örömöt okoz a nőknek!

 

Szeretettel:

Dr. Dacko Natalja

Egészségügyi Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok