Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A HÓNAP JUST TERMÉKEI JANUÁRBAN: ALPESI BALZSAM, EUCASOL, KAKUKKFŰ KRÉM

alpesi balzsamAz Alpesi balzsam egy kis tégelybe zárt Svájc.
Ebben a különleges gyógynövény balzsamban a Just felhasználja az alpesi gyógynövények – sárga encián, havasi gyopár, alpesi rózsa – őserejét. 100%-os természetes éterikus olajai – eukaliptusz, lucfenyő, fenyőtű, levendula, mentol, narancs, borsmenta, rozmaring, vad kakukkfű, citrom – biztosítják a tökéletes hatását.

Bőrápoló összetevőinek – sheavaj, candelilla viasz, jojoba – köszönhetően biztosítja a bőr megfelelő zsír- és nedvesség tartalmát.

Természetes segítséget nyújt izomfájdalmak – hát-, nyak- és fejfájás, ízületi gyulladás, köszvény – esetén.

Ideális pihentetőként szolgál sportolás, szórakozás után.

A balzsam gyógynövényei javítják a természetes bőrkeringést, melegérzést kölcsönöz reumatikus panaszok, lumbágó esetén.

Alkalmazásával ellazulnak a fáradt, nehéz végtagok. Lazítja az izomzatot sportolás, és fokozott testi igénybevétel esetén.

Hűsíti és csökkenti a rovarcsípések következtében fellépő viszketést.

Az Alpesi balzsam bemasszírozása után javul, fokozódik a bőr vérkeringése, az előidézett hideg-meleg érzés kívánt hatása a gyógynövények erejének.

Egy kevés balzsamot az orrszárnyra és/vagy a mellre kenve nagyszerű hatást gyakorlunk a légutakra.

A Just Alpesi gyógynövény balzsam ősereje természetes védelmet képez a bőrön, minden bőrtípusra alkalmazható, és megfelel a legmagasabb minőségű ápolási feltételeknek.

eucasolAz Eucasol spray javítja a légzési funkciókat, nyugodt, tiszta, egészséges légzést biztosít. Különösen ajánlott használata asztmatikus panaszok, pollenérzékenység és bizonyos allergiás betegségek esetén. Sajnálatos, hogy ezek a veszélyes, légzőszervet súlyosan károsító érzékenységek illetve betegségek nem kizárólag gyermekkori, idővel javítható érzékenységek. Egyre gyakrabban felnőttkorban alakul ki az allergia és nem várható teljes gyógyulás. Azonban jól együtt lehet élni a kellemetlen tüneteket mutató érzékenységgel, amennyiben felkészülten várjuk és teszünk a megelőzésért.

Éjszakára tanácsos a hálószoba levegőjét 1-2 fújással frissíteni, így nagyon kellemes alvást biztosít. Megfázásos időszakban, orrduguláskor a párnára fújva tovább javíthatjuk a tiszta légzést.

A horkolás elkerülésére is jó tapasztalatok vannak. Zsebkendőre fújva és orrunkhoz tartva nagyon gyorsan tudjuk javítani a légzést, pl. a kimerítő lépcsőzésnél jelentkező légzési nehézséget is gyorsan javíthatjuk ilyen módon.

A kakukkfű (Thymus vulgaris) nagyszerű illata és csodálatos íze miatt ősidők használt fűszernövény. Azonban nem csak a konyhában állja meg a helyét, hiszen gyógyászati alkalmazása is hosszú múltra tekint vissza pl. sokáig a fertőző betegségek egyik legfontosabb „gyógyszere” volt, és sokoldalúságát a meghűléses betegségek kezelésében mai napig elismeri és ki is aknázza a modern orvostudomány.

kakukkfu kremA Kakukkfű krém segíti a stabil légzés helyreállítását, emellett nyugtató hatása is van. A nyak, a hát, a torok, a talp bekrémezésével könnyíthetünk a felmerült problémákon, például az asztmatikus érzékenységnél gyakran jelentkező légzési nehézségek feloldására is alkalmazható.

Az orr alá kenve, illatával segíti a légzést, azonban az érzékeny terület miatt a krém ott csak kis mennyiségben vihető fel. Görcsoldó hatásával szerepet vállal a görcsös köhögés és az ezzel járó légzési problémák megszüntetésében. Ez a hatás jól érvényesül más testrészeink kezelésénél is, pl. a menstruációs fájdalmak esetén.

Fájdalmas ízületek is kezelhetők a Kakukkfű krémmel. Remekül csillapítja a térd, boka, nyak, hát, csípő ízületek fájdalmát, élénkíti a vérkeringést és lazító hatású. Csökkenti az ödémás fájdalmakat, melyek különösen sok gondot okoznak.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok