Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Versenyző csapatok kialakítása

„JUST ÖTTUSA” SVÁJCI UTAZÁSI VERSENY 2013/2014

A hajdúböszörményi Csupaszív Csapat óriási lelkesedéssel indult a svájci utazási versenyben.

hajdúböszörményi Csupaszív CsapatEkkora kitörő örömmel és lelkesedéssel még sohasem fogadták az éves verseny kihirdetését.

Óriási akarás, és tettrekészség tapasztalható az ország minden részén. Valóban sokan érezték meg saját lehetőségüket, és már az első hónapban komoly számolással tervezték előre az egész évet.

Még többször fogjuk megbeszélni a részleteket, most egy kis segítséget adtunk 2013.09.11-én 18.00-20:00 a kezdők első lépéseihez.

A sikeres versenyzés érdekében mi aktív szponzorok felkínáltuk hatékony segítségünket. A szponzorvonalakon belül nyerő típusú versenyzői csapatokat alakítottunk ki. Segítjük egymást tapasztalatainkkal, és örülni fogunk egymás eredményének. Még ez után is lehet csatlakozni hozzánk.

Mit kapnak a nyertesek? Egy exkluzív 5 napos svájci utat teljes ellátással, a Just meglátogatásával. Az utazás tervezett időpontja: 2014. augusztus.

P1240019A svájci utazási versenyre a versenyzőkkel ma összefogtunk. Balogh Andrásné, Balogh András, Nagyné Bánffy Erzsike, Rácz Lászlóné, Vilmányi Pál, Balla Julia, Herczku Jánosné, dr. Molnár Ildikó,Rigó Éva, Karcza Sándorné, Laczkóné Nagy Irén, Nyak György, Tóthné Borza Ildikó, Kiss Mónika, Sztányi Antalné, Oláh Gáborné és még 10 fő, akik a mai versenyzői munkatalálkozóra nem tudtak eljönni.

Azt kívánjuk, legyen ez a 10 hónap a versenyző csapatok eddigi legsikeresebb 10 hónapja!

Jó tervezést, eredményes felkészülést, és sikeres etikus, doppingmentes versenyzést kívánunk!

Szeretettel:

Baloghné Erzsike és András

értékesítési igazgatók, életmód-tanácsadók

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok