Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A Just világa, svájci látogatás

Kora reggel írom ezeket a sorokat, tegnap későn este érkeztünk haza Svájcból, a jutalomutazásról.

A bőröndömben még kipakolásra várnak a ruhák, de a lelkem, az élményeim bőröndje nem várhat, úgy érzem.

Fantasztikus volt ez a néhány nap!

Just, Életfa, Svájc, masszázstanfolyam, gazdagság, figyelem, csapat, közösség

A rengeteg kedves élmény közül szívesen idézem fel a csoki gyár látogatást, az isteni ízeket, a kóstolókat, a hajókirándulást az ajándékba kapott szikrázó napsütésben, a rögtönzött masszázstanfolyamot, a sok nevetést, a terített asztal lenyűgöző, elegáns gazdagságát, vendéglátónk minden részletre kiterjedő gondoskodó, kényeztető figyelmét. Talán már ez is elég lett volna, hiszen a jutalomútnak az is a célja, hogy pihenj meg egy kicsit, lazulj el, és csodálkozz rá a munkád megérdemelt jutalmára. Nagyszerű volt, hogy a munkánk elismeréseként 3 utazást is nyertünk, így most is Oveval együtt tapasztalhattuk meg mindezeket, és ha visszaidézzük őket, fél szavakból is értjük egymást!

Mégis, ennél sokkal többről volt szó, sokkal többet kaptunk! És tudod mit? Adtunk is!!!

 

Hogy mire is gondolok?

Képzeld el, hogy a svájci anyacég felsorakoztatja neked az összes vezetőjét, a tulajdonostól kezdve, az exporttól, a termékfejlesztésen át a marketing területéig, ott ülnek veled szemben, és kíváncsian várják az előre elküldöttek mellett a frissen felmerült kérdéseidet is, hogy válaszolhassanak. Hogy segítsék a további munkádat. Neked, mint az ország egyik legjobbjának. Felemelő érzés ez a szakmai konzultáció, együttgondolkozás!

És amikor bevallottan rácsodálkoznak az innovatív kérdésedre egy lehetséges újítással kapcsolatban, és megköszönik azzal, hogy bizony utána néznek és fontolóra is veszik, határtalan öröm tölt el, hogy Te is hozzájárulhattál egy eseteleges fejlesztéshez!

Hogy ezen a fórumon nem csak az Életfa Programot, de Magyarországot is képviseled. Igen, ez így fog bennük megmaradni. Magyarországot, ezt a kicsiny, de kreatív, igényes, és gazdag országot, a hazánkat!

Svájcban a JUST cég vezetése azon dolgozik, hogy megalkossa a JUST VILÁGÁT. Egy olyan világot, ami fogalom, ami megkülönbözeti a többi cégtől. Egy olyan világot, ami mindenhol a JUST minőséget, a megbízhatóságot, a finomságot, a kiszámíthatóságot jelenti.

Azt a világot, ami az enyém is. Ami a mienk!

Köszönöm, hogy ott lehettünk, és hogy mindezt megoszthattam Veled!

Szeretettel várom, kedves követőnk, hogy a következő utazáson Te is átélhesd ezeket, Veled lesz teles az örömünk, gyere, mutatom az utat!

Szilágyi Ildikó

Vezető Tanácsadó, Tréner

70 457 27 24

{joomplucat:28 limit=8|ordering=random}

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok