Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A hónap Nahrin terméke júniusban: Nutrikap kapszula

Aleksandra-Ibragimova „…Ha jön egy lány velem szembe, valami szépet látok benne.

Na mit ? Na mit ? Valamit!

Most látom én, hogy az egészség, valami kézzel foghatóan szép.

Látszik, hogy Ámor gyakorol nyáron egy kicsikét…”

 A fenti R-GO dalszöveg (Szerelmes vagyok a szám címe) így júniusban talán sosem volt aktuálisabb. Eláruljuk, a szerkesztőségünk férfitagjainak feltett kérdésre, amely szerint mit látnak így nyáron egy NŐ-ben szépnek, azt a nem szokványos választ kaptuk, hogy: a haját, a bőrét, a körmeit. Ezen kicsit elmélkedtünk, hiszen a legtöbben a „szabvány” válaszokat vártuk, mely szerint a miniszoknyába bújtatott lábait, a vállát, a nyakát, a szemét és a sor bármeddig folytatható a külsőnk alapján. Ám ugye nem ez történt. Tehát hölgyeim harcra fel, ezzel az új ismerettel felvértezve immár tudjuk mi a teendőnk! Tegyük tökéletessé hajunkat, bőrünket, körmeinket!

Ehhez pedig rendelkezésre áll a Nutrikap kapszula, ami „egyszerűen csak egy” haj-, bőr- és körömerősítő kapszula. Speciális összetétele nagymértékben segíti ezen „könnyen elfeledett testrészek” regenerálódását.

Nahrin, termék, június, Nutrikap, kapszula

Talán nem kell ezerszer mondani, írni, hogy aki ügyelni szeretne a külsejére, annak elsősorban az egészségével kell törődnie, és ezután jöhet az ismert szépségápolás. Legtöbben a pakolásoktól, krémektől várják a csodát, és elfelejtik, hogy a bőr bizony „belülről” épül-szépül, hiszen pl. sejtjei a véráramon keresztül kapják a szükséges tápanyagokat. Így szoros kapcsolatban van a vér- és nyirokkeringéssel, a belső szervekkel, az idegrendszerrel. Amíg a szervezet egészséges, addig a külső is az marad.

Hosszú ideje tudjuk, hogy a hántolatlan gabonafélékben, (köles, búza, árpa, rozs) valódi kincsek rejlenek. Hiszen sok rostot, fehérjét, esszenciális zsírsavakat, nélkülözhetetlen, aminosavat, vitaminokat tartalmaznak.

A vitaminok és ásványi anyagok hiánya esetén gyorsan töredezni kezd a köröm, fénytelenné, gyengévé válhat a haj, szárazzá és sérülékennyé a bőr.

A speciális összeállításban készített Nutrikap pontosan ezekre a tünetekre jelent megoldást.

Használatával újra fényes és dús lesz a haj, erős-szilárd marad a köröm, bársonyos, selymes a bőr. Összetevői között megtalálható a köleskivonat, a béta karotin, tartalmaz még E-vitamint, biotint, B-vitamin komplexet, cinket, pantotensavat, élesztőkivonatot, kalciumot, cinket, magnéziumot.

Ennek köszönhetően erősíti a töredezett körmöket, csökkenti a hajhullást és a hajvégek töredezettségét, serkenti a haj és körmök növekedését, bársonyossá teszi a bőrt, gazdag vitamin és ásványi anyag tartalma miatt az egész szervezetre jó hatással van. Javítja az anyagcsere folyamatokat, emiatt látványosan regenerálja a bőrt. Alkalmazása egyszerű: naponta 3 kapszula, legalább 3 hónapig.

További gyönyörű nyarat kívánunk Neked!

nahrin termék júniusban  nutrikap kapszula

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok