Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

100. ÉLETFA KONFERENCIA - ISMÉT EGY SZÉP JUBILEUM

IMG 2842 nf

Akadnak olyan pillanatok az életünkben, amelyek megismételhetetlenek. Ilyen volt számunkra a 100. Életfa Konferencia Debrecenben.

Az elmúlt több, mint két évtized alatt sok száz, sok ezer vendégünk, barátunk, vezetőnk vett részt az Életfa Program legnagyobb szakmai rendezvénysorozatának állomásain. Semmi sem állhatott az utunkba, mit nekünk Covid, le- illetve bezárások, ha nem láthattuk egymást személyesen, akkor megtettük online. Minden akadályt és a sokszor legyőzhetetlennek hitt távolságot is sikerült áthidalnunk, legyőznünk. Az, hogy immár századik alkalommal találkozhattunk vendégeinkkel, a Ti sikeretek, a mi közös sikerünk! Számunkra fantasztikus érzés volt látni, mennyire szeretitek a sok-sok munkával felépített közösségünket.

Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek, hogy velünk töltötték ezt a felejthetetlen napot, és együtt ünnepelhettük a századik konferenciánkat. Nélküled, nélkületek ez jubileumi rendezvény nem jöhetett volna létre. Ha ott voltál, akkor azért, ha nem tudtál eljönni hozzánk, akkor pedig azért nézd meg te is, milyen volt valódi „századosnak” lenni Debrecenben, az ország Életfa fővárosában!

A rendezvényen készült fotókat a linkre kattintva nézheted meg:

 https://eletfaprogram.hu/index.php/mediaanyagok/foto/100-eletfa-konferencia

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok