Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Védőnők a Just-Nahrinnal - „Egységben az erő”

cikknyit

Minket a hivatásunk hozott össze, de a munkából barátság lett. Ebből pedig csak jó sülhet ki. Nap mint nap azon munkálkodunk, hogy segítsünk környezetünknek, kövessük a gyermekek fejlődését, tanácsot adjunk ha valahol elbizonytalanodnak gondozottjaink. Mi magunk is szeretjük a természetes megoldásokat, gyógynövényeket. Effajta beállítottságunk vezetett el minket az Életfa Egészségőrző Programhoz. Na de hogy is indult mindez? Kell(ett) a szponzori iránymutatás, segítség, melyet Karcza Sándorné Arankától megkap(t)unk.

Családunk körében kezdtük alkalmazni a kiváló termékeket, melyek mára már mindennapi életünk részét képezik. S mivel szeretünk segíteni másokon, nem tarthattuk magunkban a csodás terméktapasztalatainkat. Így környezetünkkel megosztva bővül a felhasználói körünk. Többen, s többen nyitnak a természetes alternatíva felé.

Fontos a példamutatás. Mindketten próbálunk egészségtudatos életet folytatni, gyermekeinknek is szeretnénk átadni ezt a hozzáállást. Ismerőseink a mi példánkon is felbuzdulva mernek nyitni a gyógynövények felé.

Célunk, hogy minél többen megismerjék a termékeket, megtapasztalják fantasztikus hatásukat, ezzel megőrizve a család tartós egészségét.

Keressük az alkalmakat, lehetőségeket, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük a Just-Nahrin termékeket.

page2

Március 24-én részt vettünk a Debreceni  Baba-Expo-n. Standunkkal próbáltuk az érdeklődők elé tárni a széles termékpalettát, megtapasztalhatták bőrükön a prémium minőségű svájci krémek mesés illatát és hatását. Szippanthattak egy kis Eucasolt, érezhették aromáink felejthetetlen illatát. Bővítettük ismerősi körünket, és az érdeklődőknek információt nyújtottunk.

Május 12-én meghívást kaptunk a Debrecenimami Kismama és Lurkó Expora. Örömmel vettük a meghívást, és próbáltuk minél színesebbé tenni bemutatkozásunkat. A piciknek lufival kedveskedtünk, a felnőttek pedig kóstolhattak Iso-Teát, Barackírót, kenhették krémjeinket és termékmintával gazdagodhattak, és a hab a tortán, tombola felajánlásunkat is bezsebelhette egy szerencsés érdeklődő, a mesés illatú Mályva testápolót.

Sokan ellátogattak standunkhoz, a rendezvény TOTÓ-jához is begyűjtve tőlünk az infókat.

page

Május 24-én a Nyíradonyi Egészségfejlesztési Iroda szervezésében megrendezésre kerülő Mozdulj! program keretein belül képviselhettük a természetes alternatívát. A komplex programba beleillettünk mi is, hiszen Ép testben, ép lélek . Fontos a sport, mozgás, egészséges táplálkozás, lelki egyensúly.

Külön öröm volt számomra, hogy kislányomat, az 5 éves Zoét is magammal vihettem, hisz zene, tánc, torna volt, így ő is örömét lelte benne.

cikkvege

Zsiros-Takács Timea és
Baranyáné Mosek Xénia

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok