Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

"NŐIESSÉG A MINDENNAPOKBAN"

maja nyit

A női hónap jegyében került megrendezésre a "Nőiesség a mindennapokban" elnevezésű program az Életfa Program és Nephrite Szépségsziget és Mozgásstúdió szervezésében. A helyszínt a tatai szalon adta, szervezni pedig Tóthné Cserhalmi Mariann  Minősített Egészségterv Tanácsadó és Perger-Dobsa Krisztina a Nephrite tulajdonosa és programszervezője szervezte közösen. 

masik logo

"Az alapvető cél az volt, hogy hölgyeknek szóló előadásokkal kimozdítsuk otthonról az anyákat, hogy másik oldalukat a nőiességet is kicsit előtérbe helyezzék" - mondta Kriszta.

A Programot a megnyitó után Varga Bea Kineziológus előadásával indítottuk. Bea beszélt a nőiesség megéléséről a mindennapokban a menstruáció tükrében. Mint kineziológus elmondta, hogy tapasztalata szerint nemcsak a hölgyeknek, de a serdülő lányoknak is rendezniük kell magukban a ciklus fontosságát és energetikai mivoltját.

Őt követte Ősz Titanilla Coach, Tréner, Access Bars™ és Body Facilitátor, LEMangURIA® szabadmozgás foglalkozásvezető, aki gyakorlatias tanácsokkal látta el a hölgyeket azzal kapcsolatban, hogyan is lehetnek pragmatisták a nőiességük által. Megtanította, hogy néha a gyakorlatiasság által jobban felismerhetjük célunkat. 

ep logo

Tóthné Cserhalmi Mariann következett az előadók sorában. Maja bemutta a vendégeknek az Egészségterv Tanácsadói Rendszert , beszélt egészségünk megörzésének fontosságától és az Életfa Program svájci Just és Nahrin termék kínálatáról. Előadását követően rövid szünetben lehetőségük volt hölgytársainknak a Nahrin fűszerekkel készült finomságok kóstálására. 

Az előadások sorában Illés Judit kozmetikus következett, aki a sminkelés rejtelmeit és a hastánc női energiáit helyezte mondandója középpontjába.  Vasas Gabriella, a mozgásstúdió Jóga, pilates és gerinctrénere mindennapi mozgás fontosságát hangsúlyozta és azt, hogy apró célzott feladatokkal tudunk változtatni egészségügyi állapotunkon.

A programot a Nephrite megálmodója Perger-Dobsa Kriszta zárta. Szavai tükrözték azt az elvet, hogy ha "Anya jól van, akkor mindenki jól van!" Ő maga is igyekszik négy gyermekes anyukaként megengedni magának azt a kis időt, ami által nemcsak anyának, de nőnek is érezheti magát.

Vendégeink pozitív visszajelzése, megerősített abban minket hogy legyen folyatatása a NŐIESSÉG témájának.

Öröm volt együtt alkotni és készülni erre a különleges programra!

Szeretettel:

maja

Tóthné Cserhalmi Mariann
Minősített Egészségterv Tanácsadó
Életfa Klubvezető
20/549-15-99

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok