Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

84. ÉLETFA KONFERENCIA BUDAPESTEN

hgy nyit

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy 2019-ben is lehetőséget kaptam, hogy az áprilisi Életfa Konferencia háziasszonya legyek! Az elmúlt években is nagy érték volt számomra, hogy munkám elismeréseként évente egyszer megkaptam ezt a megtiszteltetést. A mostani alkalom viszont más volt, a mostani konferencia ismét egy mérföldkő volt az életemben, hiszen most először álltam  Értékesítési Igazgatóként és háziasszonyként a színpadon.

A rendezvény számomra és számunkra jelentős értéket közvetítet, hiszen szakmai előadásokkal, friss Nahrin hírekkel, termékbevezetéssel és sok újdonsággal lettünk gazdagabbak. A konferencia üzenete így hangzott: A NAHRIN SZEREPE A MAI KOR EGÉSZSÉGTUDATOS TÁPLÁLKOZÁSÁBAN.

hgy csoport

Új bevezetett Nahrin termék Magyarországon az Os ArtTen kapszula!

A biológiai öregedési folyamat a 40. évtől jelentkezik, az ízületi panaszok tekintetében egyre több fiatal érintett.

A kapszula 2 fő összetevője a bambuszkivonat (83%) és zöldajkú kagylókivonat (10%). 
A bambusz kivonat szilíciumban gazdag, segíti az ásványi anyagok felvételét, gyulladás gátló, beindítja az anyagcserét és a hormontermelést, elasztikussá teszi a kötőszövetet, egészségesebbé teszi a fogakat, a hajat és a körmöket.
A zöldajkú kagylókivonat gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben és aminosavakban, nagy arányban tartalmaz glükozamint, mely fontos építőkő.

Hatása: az ízület optimális tápanyag ellátása és az egészséges porckorong fenntartása.

page

Fantasztikus hangulatban, minőségi előadásokat hallgattunk szombaton a CEU Konferencia központban, miközben gyermekeink a Gyerek Klub programjait élvezhették.

Köszönjük Igazgató Úrnak és a Cég dolgozóinak fáradhatatlan munkáját és azt a sok újdonságot, amivel szombaton találkozhattak a konferencia résztvevői!

 

Hegyi Gyöngyi
Értékesítési Igazgató
A nap háziasszonya
70/4572712

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok