Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

DRÁGA JUDITKA!

Olahne J2

Ugye milyen jó ez a kép Rólad? Én készítettem Rólad az egyik Konferencián...Ez annyira Te vagy... annyira…

Nem véletlenül találtam, mert Te jártál a fejemben. Aztán, a gondolataimba mélyedve az ablakhoz léptem. És bár előtte csupa felhő, szürke volt az ég, felragyogott a Nap!!!! Csodálatos...mint Te Magad….

Emlékeket idézek. És mosoly van az arcomon. Például azt az emléket idézem, ahogy indultál. Emlékszel? Sacival Just-Nahrinos életed első, debreceni Konferenciájára jöttél, akkor találkoztunk először, és azt mondtam Neked, hogy Neked itt dolgod van, és nagy sikerek várnak Rád… Épp hogy csak megismertelek, de határozottan ezt éreztem. Olyan karizmatikus kisugárzásod van. Árad Belőled a jó szándék, a segíteni, tenni akarás, a tudásvágy, az örök mosoly, az őszinte szeretet…

Aztán megtapasztaltam a szorgalmadat, a kitartásodat, a hűségedet. Te már akkor Napsugár voltál a Csapatomban, mikor még nem volt nevünk, hozzájárultál a lényeddel, hogy azokká lehessünk.

Január 16-án szerdán Budapestre autóztam, és akkor is Rád gondoltam. Felhívtalak, hogy egy kicsit beszélgessünk, és hogy még egyszer, immár szóban is gratuláljak a szép decemberi eredményedhez. Felajánlottam, hogy elküldöm Hozzád Szegedre a kis ajándékomat, de azt mondtad, jó lesz majd személyesen a februári budapesti Konferencián.

Drága Juditka... Úgy döntöttél, hogy mégis, búcsúznunk kell. Megpihensz, mert a szorgos, gondoskodó, mindenkivel törődő, csupa szeretet kis szíved elfáradt. Az ajándékom - biztos örülsz most - a testvéred, a Te nagyon szeretett “Tesid “kapja meg tőlem, de általad... Látod? Te ezt is tudod.. Nem csak az egész életed volt ajándéka a környezetednek, de még most is ajándékozol, mikor búcsúzol.

Szeretünk Juditka.

Minden napsugárban benne vagy, minden napsugárban velünk maradsz... És ragyogsz tovább…

Sok szeretettel és tisztelettel vezetőd, barátod:

Szilágyi Ildikó

 

Oláhné Juditka hamvait két helyen helyezik örök nyugalomra. Február 7-én 14:00-kor Szegeden a Belvárosi temetőben, és 15-én 13:00-kor a putnoki temetőben.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok