Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VOLT EGYSZER EGY CSOPORT TALÁLKOZÓ...

veecst

avagy késői beszámoló egy fantasztikus Csoport találkozóról

2017. május 20-án délután Debrecenben, a patinás Aranybika Szállodában került megrendezésre a Molnarin csoport találkozója.

2014. óta, mióta csatlakoztam az Életfa Programhoz, szinte minden alkalommal részt vettem ezeken a találkozókon, jó érzés látni a folyamatosan növekvő létszámot!

Szponzorunk, Dr. Molnár Ildikó egy fiatalos, lendületes eseményt álmodott meg, amit sikerült is a csapatával elérni.

Nagyon sok fiatal jött el, akik valamilyen formában szintén az Életfa Programhoz tartoznak. Volt ott velünk különböző korú - pocaklakó, bölcsődés, óvodás és iskolás - kisiskolás és egészen nagy iskolás - résztvevő, akik mind-mind bemutatták és elmondták, hogy az Ő életükben mit jelentenek a Just és Nahrin termékek, illetve az egész Életfa Program. Egyik édesebb volt, mint a másik, szeretetteljes, vidám hangulatot varázsoltak nekünk.

A felnőtt generáció tagjai már nem csak a termékhasználat élményeiről számoltak be, hanem az MLM vállalkozás nyújtotta lehetőségeket is motiválóan mutatták be! Fábián Donát megmutatta nekünk, hogy az emberek az életérzésért sportolnak, vásárolnak, fogynak és ha ezeket adjuk el nekik, az milyen életérzéshez tud minket eljuttatni!

A fiatal generáció után Dr. Molnár Ildikó mutatta meg a maga lendületes stílusában, hogy milyen lehetőséget rejt ez a vállalkozási forma a fiatalok, akár pályakezdők számára.

Ezt követően a Molnarin csoport tanítói - ahogyan Ildikó nevezett minket - számoltunk be arról, hogyan építettük be a saját, ill. az egész család életébe a termékeket, ki, hogyan érte el, hogy az egész család fogyassza a termékeket. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy a legfontosabb szerepet a személyes példamutatás jelenti ezen a területen is, ugyanúgy, mint az élet más területein is. A szavak helyett, a tettek beszélnek!

Végül közülünk az egyik legnagyobb tanító, Rigó Évike előadását hallgattuk meg arról, hogyan vált óvónőből üzletasszonnyá. Sok hasznos információt mondott el nekünk. Megtudhattuk, mi az üzleti intelligencia és hogyan tudjuk itt, a vállalkozásunkban ezt megszerezni és Ő hogyan szerezte meg! Számomra azt adta ez az előadás, hogyha az embernek van egy fontos célja, (szinte) minden nehézséget le lehet győzni a cél elérése érdekében, tanulás, tanulás, kitartás és a szorgos munka mindig meghozza a gyümölcsét.

Természetesen a szünetben a szeretetvendégség sem maradt el, a szívvel-lélekkel készült finomságok a lelki táplálék mellett a testi táplálékot jelentették. Ennek részleteiről már beszámoltunk az Élet(FA)mód klub oldalán.

Mint ahogy a szeretetvendégség, úgy a tombolasorsolás sem maradhatott el, melyet Herczkuné Editke, mint nagy vezető felajánlása színesített. A határidőben jelentkező résztvevők között saját kezével készített gyönyörű rózsacsokrot tartalmazó dobozt és szintén csodaszép és biztosan nagyon finom (már ismerjük Editke isteni süteményeit) torta került kisorsolásra.

Nagyon hamar eltelt a délután, boldog vagyok, hogy együtt lehettünk és sok olyan embert ismertem meg, akik ugyan hosszabb-rövidebb ideje tagjai a Molnarin csoportnak, de eddig még személyesen nem találkoztunk, de lelkes előadásukból következtetve, még találkozunk!

Dr. Sóvágó Judit
Hajdúszoboszló

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok