Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A TŰZMADARAK EGÉSZEN MISKOLCIG REPÜLTEK…

atemr

Céglátogatás, honismereti program, csapatépítés, kirándulás, gyermekprogram… Mindez benne volt a csütörtöki MISKOLCI utunkban! Bátran mondhatom, hogy egy nagyon tartalmas, jó hangulatú, örömteli nap részesei lehettünk.
Erről tanúskodik Dr Sóvágó Judit „ úti naplója” is!

MISKOLCI LÁTOGATÁS

Hosszas készülődés után, 2017. május 25-én végre eljött a nap, amikor meglátogattuk Miskolcon a JNS Hungária Kft. Logisztikai Központját és a cég székházát a Papszer utca 24. szám alatt.

Én nagyon vártam már erre a látogatásra, aminek az ötlete egy VK-n született meg annak érdekében, hogy azok is láthassák ezt a gyönyörű "mini Svájc"-ot, akik egyéb okból nem járnak oda. Szerettem volna megmutatni én is a saját Munkatársaimnak azt a helyet, amit rögtön az első ottlétemkor a szívembe zártam. Én 2014. májusában jártam ott először Életfa Program Alapképzésen, és azóta is minden alkalommal nagy örömmel megyek.

A várakozásom másik oka az volt, hogy a Logisztikai Központban még én sem jártam eddig. Az ott dolgozók nagy részét már ismertem a Konferenciákról, de szerettem volna látni a helyet, ahol fogadják a megrendeléseinket és elkészítik a csomagjainkat.
A látogatás, az egész nap fantasztikusra sikeredett.

Mi is a várakozás boldog izgalmával utaztunk, de nagyon jó érzés volt átélni, hogy ugyanilyen szívesen fogadtak minket mind a két helyen.

atemr 1

A Logisztikai Központ előtt Szilvi fogadott bennünket, mint ottani vezető. Gondolva a hosszú utunkra, finom pogácsával és Iso-Teával kínáltak minket. Betekintést nyertünk a munkájukba, mindent megmutattak nekünk attól kezdve, hogy megcsörren a telefon, vagy faxon, ill. e-mailben megérkezik a rendelésünk, egészen odáig, hogy útra készen várakoznak  a csomagjaink az elszállításra.
Megtudtuk, hogy személyes vásárlásra is van lehetőség, amivel éltünk is.

atemr 2

A székházban szintén fogadóbizottság várt minket a bejáratnál, Nagyházi Marika és Vargáné Marika személyében. 
A nagy tárgyalóban aztán Igazgató úr is köszöntött minket. Megnéztünk egy-egy kisfilmet a Nahrin és a Just világából, majd körbekalauzoltak minket az egész házban, így egyúttal alkalmunk volt minden dolgozót megismerni. Mindenki nagyon kedves volt, kérdéseinkre szívesen válaszoltak. Az út végén, a gyönyörű kert felső pihenőhelyén frissítővel vendégeltek meg mindannyiunkat, baráti, közvetlen beszélgetés keretében. 
atemr 3Élményekkel gazdagon köszöntünk el, majd Rigó Évike meghívott minket egy isteni fagyizásra, ezt követően pedig körbejártuk és megcsodáltuk a Diósgyőri várat. 
Az időjárás is kegyes volt hozzánk, ugyanis végig sütött ránk a nap, amikor pedig beszálltunk a buszba, eleredt az eső. De megvárta, míg beszálltunk. 
Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek a látogatásnak, hogy együtt átélhettük ezt az élményt. 
Köszönöm szépen a Just-Nahrin Hungária Kft. minden dolgozójának azt a szeretetteljes fogadtatást és törődést, amiben részesítettek bennünket, Rigó Évikének pedig, hogy megszervezte ezt az utat!

A fotókat  köszönjük szépen Szabó Balázsné Editkének!

Rigó Éva
TŰZMADARAK csapatának
21%-osvezetője

atemr 4

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok