Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

2017 FEBRUÁR 18, 2017 MÁRCIUS 18 !

2017 feb 18

Itt ülök a gép előtt, épp a március 18-i Napsugár Konferenciánkra készülök...
Az imént fotó illusztrációkat kerestem a meghívókhoz, mikor is rábukkantam a legutóbbi, 2017 februári budapesti Életfa Konferencia képeire.
Ezzel persze nem csak a képek, de az akkori emlékek, az élmények is "feljöttek"... Megosztok Veled néhányat, jó?

A Konferencia nálam nem aznap kezdődik. Az egy dolog, hogy a jelentkezéseket jóval előtte koordinálom. Az pedig, hogy az utóbbi 2 évben minden budapesti út előtt Miskolcon töltöm az éjszakát, hogy az ottani Napsugaraimmal utazhassak együtt a céges busszal, hogy a nap végén Budapestről a debreceni csapatommal térhessek haza, már szintén bevett gyakorlat.

Nagy élmény a közös utazás, és bár persze áldozatokkal jár, ki nem hagynám. Soha nem arról szól csupán, hogy egyik helyről a másikra eljutunk. Annál sokkal több! Gyarapodás tudásban, tapasztalatokban, az összetartozás örömében!
Ezúttal is így volt, és most sem csalatkoztam! 

Érkezés után egymást figyeltük, hol vannak máshonnan Napsugár érkezők, és "összenyaláboltuk" a csapatrészeket, hogy lehetőség szerint egy kupacban ülhessünk.
Nagy örömöm volt, hogy ezúttal csaknem a teljes szűk családom is velem volt! Szünetekben a gyerekeimmel is eszmét tudtam cserélni, bemutathattam őket a nagy családomnak, az ország minden részéből érkező Napsugaraknak és Ilya Malikovnak is!

Óriási egy nap volt!
Ahogy egymást követték a szakmai előadások, egy-egy szempillantást vetettem az enyéimre, sokuk tekintetével találkozott az enyém, és öröm volt azt érezni, mennyire jól érzik magukat!
Tehették is, hiszen pörgős, rendkívül tartalmas, magával ragadó előadások váltották egymást, kaptunk új terméket, a Guduchit, régi újakat, a varázslatos fürdőinket, és krémeinket!
Nagyon örültünk, hogy miskolci Napsugarunk, Kramcsák Mónika ez utóbbi témában referenciájával gazdagította a hallgatóságot.

És ahogy telt az idő, nem csak az előadások fokozták a hangulatot, hanem az elmúlt 6 hónap, és az elmúlt teljes naptári év eredményeinek a kihirdetése is! 

A színpad megtelt a csapattársaimmal!
Először az 50 pontos Elit Klubosokat szólították színpadra. Tőlünk Dr. Czanik Saroltának, Feketéné dr. Pál Ilonának és Zsigmond Tamásnénak tapsolhattunk.

A 100 pontosok között vette át oklevelét: Berecz Ildikó, Héjasné Bedő Erika, Oláh Józsefné és Szerencsi László.
Ahogy haladtunk előre színpadra szólították a 200-as Eliteket: Ebben a kategóriában is képviseltettük magunkat Bogdánné Kunkli Mária, Magyar Balázsné és Rab Attila által, csak úgy, mint a 300 pontos Eliteknél, akik Kozma Erika és én,Szilágyi Ildikó voltunk.
Megtudtuk kik nyerték el a Hálózatépítők Klub Tagságot. Íme: Rab Attila, Szerencsi László, és Szilágyi Ildikó.
Nagy öröm volt, hogy Hónap Just és Nahrin értékesítők , és Hónap Just Nahrinosai is, tőlünk is kerültek ki, Kozma Erika és Bogdánné Marika, és Szilágyi Ildikó személyében! 

Ahogy folytatódott az eredményhirdetés, úgy fokozódott az izgalom!

Következtek 2016 Év Emberei, 3 kategóriában.

Legmagasabb egyéni forgalom kategóriában az Év Just-Nahrinosa lett: Kozma Erika! Nagyon büszkék vagyunk rá! Hatalmas öröm!

Még két Év Embere kategória van, a Közvetlen Belépők kategóriája, és az Új Építésű Csapatforgalomé.
Torkomban dobogott a szívem, mikor meghallottam a nevemet mindkettő nyerteseként! A színpadról láttam a sok mosolyt, felejthetetlen volt!

Még hátra volt egy díj. A korona. A szívemhez talán legközelebb álló.
A Legjobb Szponzor kitüntetés!
Vezetői munkám egyik legnagyobb elismeréseként éltem meg, mikor Szarka Laura kihirdette, és Schmidt Ferenc Igazgató Úr átadta: ismét elnyerhettem! 

Eszembe jutottak arcok, sorsok, városok, utak, távolságok, Klubok Debrecenben, Miskolcon, Budapesten, kiállítások, telefonok, kérések, megérintések, mosolyok, ölelések, gyógyulások, könnyek, mert azok is voltak, a sok-sok adok-kapok, a végtelen bizalom, a megannyi mérföldköve ennek a címnek, összességében: a Csapatom! A Napsugár Csapat!
Mert ez a cím közös! Ebben minden egyes Csapattársam hite, termékszeretete, hűsége, lelkesedése, elkötelezettsége benne van!
Hálát éreztem, óriásit, és érzek azóta is... 

2017 feb 18 1

Nem csoda, hogy a haza utunk ragyogó hangulatban, jobbnál jobb alkotó, fejlesztő ötletekben, és szeretetben gazdagon telt, alig vettük észre, és már Debrecenben is voltunk...
Az sem csoda persze, hogy ez után a nap után nehezen jött álom a szememre, csak úgy mint sok elismeréssel gazdagodott társaimnak is. "Konferenciáztunk" még egy kicsit...akkor, meg hamarosan most is!
Meg is ragadom az alkalmat, hogy szeretettel invitáljalak kedves olvasó március 18-ra, 10-16 óráig Debrecenbe az idei első Napsugár Konferenciánkra, az Aranybika Hajós Alfréd termébe!
Nagy lelkesedéssel készülünk, azon vagyunk, hogy minden hozzánk látogató felejthetetlen élménnyel, érzelmekkel, tudással,az összetartozás örömével gazdagodva térhessen majd haza! 

Most pedig az emlékidézés adta mosollyal az arcomon, visszatérek a cikkem elején említett képkereséshez, és lelki szemeimmel Téged látlak köztünk, aki ezt az írást olvasod...

Sok szeretettel:
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
209519908

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok