Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

SZERETETTELJES KARÁCSONYI KLUB MISKOLCON

szkkm

Nekem a legkedvesebb ünnep a Karácsony, már az adventi időszakkal elkezdődik, amit a várakozás, készülődés jellemez. Azért is szeretem, mert egy kicsit megállunk, elcsendesedünk, szeretteinkkel vagyunk.

Ebben a hangulatban került megrendezésre a keddi karácsonyi klub Miskolcon. Kíváncsian vártam, mivel is fogjuk kitölteni az ünnepi perceket, és mint máskor most is gyorsan elröppent az a pár óra.

Nekünk ez volt az első Életfa klub karácsonyunk, így most először tapasztaltuk meg azt a szeretetteljes légkört, ami körül vett minket. Nagyon jó érzés volt látni, milyen sokan voltunk jelen a Csapatunkból!

Igazgató Úr klubindítását követően többen megosztották ünnepi gondolatukat, számukra kedves idézetüket. Vidám színfolt volt, amikor Holdonnerné Katika segítségével megtanultunk mikulásvirágot készíteni. A mi karácsonyi asztalunkat is fogja díszíteni.

szkkm 1

A kisebbik fiam, Roland, már napokkal korábban mondta, hogy szeretne egy kis idézetet elmondani, ami rá annyira nem jellemző. Tudni kell róla, hogy csak olyan közösségben nyílik meg, ahol érzi az elfogadást, a szeretetet. Nagyobb közösségben ritkán.

Harsányi doktornő szavai ismét felhívták a figyelmünket a karácsonyi „veszélyekre”, Szilágyi Ildikó, szponzorom pedig - évzáró gondolatai mellett - mindenkit egy kis bölcs idézettel ajándékozott meg.

szkkm 2

Kellemes, beszélgetős, szeretetvendégséggel zártuk a napot. Szerintem mindenki érezte az egymás iránti szeretetet, odafigyelést, mert sokszor elég egy mosoly, egy simogatás, a másik meghallgatása.

Wass Albert gondolataival kívánok mindenkinek boldog, békés karácsonyi ünnepeket!

"Karácsony készül, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,
csillogtassátok kedvetek,
legyetek újra gyermekek
hogy emberek lehessetek!”

Zsigmond Tamásné
Napsugár Csapat
Miskolc

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok