Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

DELFIN CSAPAT NŐNAPI BÁLJA

2016. február végén meghívó érkezett Nőnapi bálra gmail postaládámba, amelyben szeretettel invitált szponzorom, Tóthné Maya egy igazi felhőtlen kikapcsolódásra.

Ezen rendezvény 2 évvel ezelőtt is megrendezésre került és visszhangját tekintve akkor igencsak jól sikerült. Tehát ebből kiindulva férjemmel együtt éltünk a lehetőséggel és visszajeleztük részvételi szándékunkat. Nagyon örültem, hogy sok csapattársam akár egyedül, akár párban is csatlakozott, így egy nagyon jó társaság „verbuválódott” össze.

Vacsora előtt fotósunk, Tóth Béla meglepetésének köszönhetően három szerencsés hölgy nőnapi ajándékban is részesült. Vacsorát követően pedig beindult a gépezet, azaz a zene, a tánc, a szórakozás. Rengeteget nevettünk - amely ugye mint tudjuk nagyon EGÉSZSÉGES -,  szinte alig ültünk az asztalnál, mert az este további nagy részét a „táncparketten” töltöttük.

Úgy láttam, mindenkinek sikerült kikapcsolódni a hétköznapok monotonságából. Kívánom, hogy 2016-ban, sőt 2017-ben is egyre több KÖZÖS PROGRAMBAN vegyünk, vehessünk együtt részt!!!!!

nb

Szeretettel és üdvözlettel:
Tárnok Ágnes
Életfa Delfinek Csapata
életvezetési tanácsadó
egészségügyi team tagja – TATA

20/93-61-383

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok