Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

2016 ÚJ ÉV, ÚJ LENDÜLET A CSUPASZÍV CSAPATNÁL

ueulacscsKedves Olvasó!

Új év, új lendület, újabb lehetőség a Hajdúböszörményi Csupaszív csapatnál. Lehetőségek sorozata teszi egyedivé az elkövetkezendő napokat, heteket és hónapokat. Izgalom és erő lesz úrrá rajtunk a karácsonyi feltöltődés és az újévi ünnepek után.

Jó gazda módjára számot vetettünk az életünkkel, és terveket szövögettünk a hogyan továbbról. Lezártuk az évet, megcsináltuk a 2015 év statisztikáját. Szükséges volt ezt megtenni, mert a 2016-os év repülő tervéhez ez adta meg a kiindulási pontont.

Ahhoz, hogy jól megalapozzuk az évet szükségesnek láttuk Schmidt Ferenc Igazgató Úrral, értékesítési igazgatóinkkal - Baloghné Erzsikével, Dr. Harsányi Edittel, Dr. Molnár Ildikóval -, valamennyi aktív vezetőnkkel január 9-re összehívni az országból Életfa csapatrészünk valamennyi tagját az évindító találkozóra.

Erre azért volt szükség, mert ha jobbak alkarunk lenni, mint az elmúlt évben, akkor nem indíthatjuk a csapatunkat január 2-3. vagy a 4. hetében! Így több energia, több munka teszi ki a január hónapot.

Schmidt Ferenc Igazgató Úr, szponzorunk, vezetőink és munkatársaink kiváló motivációs előadók voltak ezen a Csapattalálkozón. Tudásukat, sikereiket, hatékony módszereiket szívesen adták át a Csupaszív csapat valamennyi tagjának, tették ezt azért, hogy a legkedvezőbb változással duplázódási eredményt érhessünk el 2016-ban.

Bízzunk benne, hogy minden csapatrészünknek átment a Csapattalálkozó üzenete. Az erős kezdésben hiszünk, ezért ezt az évet dobbantó évnek szenteljük. 2016 a fejlődés és fejlesztés éve lesz! Miért? Mert az Életfa Program 4 ékköve lehetőséget ad mindannyiunk számára, hogy a most év elején még hihetetlennek tűnő duplázódás év végére megvalósuljon.

A tudatalattink adja az információt tudatos énünknek. Ők a kormányzók, mi meg véghezvisszük a parancsot.

Hogy milyenre sikerült a 2016-os Évindító Csapattalálkozó?

Úgy jellemezném 102%-osra. Azért 102% mert 102 Életfás szeretete, energiája, szíve dobbant 2016. január 9-én a hajdúböszörményi Petőfi Házban. A találkozó képeit fogadd szeretettel! Megláthatod, milyen eredményes csapatrészek tisztelték meg ezt a napot.

Kedves Csapattagunk!

Köszönjük, hogy eljöttél a Hajdúböszörményi Csapattalálkozóra!

Az időjárás okozta esetleges nehézségek ellenére köszönjük, hogy eljöttél és kitüntettél minket a figyelmeddel! Reméljük, hogy tartalmasnak és hasznosnak találtad, amit a „Nagy Csapattalálkozó” előadásain hallottál!

Legyen bátorságod használni az ott elhangzottakat!
Legközelebb is számítunk Rád!
Bízunk benne, hogy a résztvevők között köszönthetünk a továbbiakban is!

Üdvözlettel és köszönettel

Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók, életvezetési-tanácsadók
70/457-2721, 70/457-2723

ueulacscs1ueulacscs2ueulacscs3ueulacscs4ueulacscs5ueulacscs6

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok