Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

2015 ÉV VÉGI GONDOLATAIM

evvgJanuár 29-e este van. Lezártam a napot, és elcsendesedve a gondolataimba mélyedtem.
Egyszerűen hála tölti el a szívemet, és végtelen öröm.
Hogy a hit, a szenvedély, a szeretettel végzett munka beérni látszik: még nincs vége a hónapnak, de már túlszárnyaltuk az eddigi valaha legmagasabb eredményünket!

Köszönöm Szponzoraimnak, Schmidt Ferencnek, Balogh Andrásnak, Dr. Harsányi Editnek, hogy támogattak a fanatikus hitemben, erősítettek, segítettek, hogy a vágyva vágyott célunk valóra váljon! Köszönöm a konzultációkat, a vezetői találkozókat, a legértékesebbet: az időt, amit kaptam!

Köszönöm Vezetőimnek, Program és Terméktanácsadóimnak a bizalmat, az elkötelezettséget, a szorgalmukat! Büszke vagyok rájuk, nagyon!

Acél Anna, Berecz Ildikó, Ariné Patkós Erzsébet,  Bogdánné Kunkli Mária, dr. Ari Adrienn, dr. Czanik Sarolta, Demeter Enikő, Enyedi Anikó,Héjasné Bedő Erika, Feketéné dr. Pál Ilona, Halászné Bodnár Éva, Kiss György, Kozma Erika, Madari Gabi, Magyarné Judit, Oláhné Judit, Őriné Iván Krisztina, Nagy Edit, Rab Attila, Szabó Orsolya, Szerencsi László, Tóth Andrea, Záhonyiné Nagy Katalin!

Köszönöm, hogy veletek és általatok sok száz családhoz vihettük el és visszük el jövőre is az Életfa Program gondoskodó biztonságát, a minőséget, csapatunk összetartó szeretetét!

Köszönöm minden Törzsvásárlónknak is a bizalmat, a termékszeretetüket, és a hűségüket! Sokan vagytok, legyetek is minél többen!
Azon vagyunk, hogy megtaláljatok nálunk mindent, amire vágytok. Köszönjük, hogy a gondoskodásért cserébe többen Nagykövetekké váltatok, és viszitek jó hírünket a minket még nem ismerőknek!

Kedves Vásárlóink!
Köszönöm Tanácsadóim nevében, hogy minket választottatok! Bízzatok továbbra is bennünk, abban a szakmaiságban, vevőgondozásban, amit képviselünk! Az a célunk valamennyiünknek, hogy az eddiginél még magasabb szintjét évezhessétek az egészség minden területének!

És, hogy a munkánk gördülékenyen és eredményesen folyhatott, köszönetet mondok a Központi Klubok Vezetőinek, Varga Gyulának és Szabó Tamásnak a gyümölcsöző együttműködésért, és cégünk valamennyi dolgozójának a gondoskodó támogatásáért! Így együtt lehettünk egy csapat! Hogy is szoktuk mondani? „Egy hajóban evezünk”, és ez jó nagyon…

Nagyot mertem álmodni.

Hittem, láttam, mertem, cselekedtem a kristálytiszta fókuszom mentén. Találtam hozzá társakat, hiszen ez a csodálatos eredmény csak társakkal együtt születhetett meg! Társakat, akikkel onnantól már együtt hittünk, láttunk, cselekedtünk, és együtt örülünk!

Holnap még december van. Sőt! Még holnap után is! A mostani eredmény a mainál csak ragyogóbb lesz. Innentől minden ajándék, olyan, aminek örömét, ha szétosztjuk, egyre csak fényesebb lesz!

Hálás vagyok, hogy ezt most megtehettem. Ennek az örömteli érzésével nézek az új esztendő elébe, és ezt kívánom Neked is, aki most a soraimat olvasod!

Sok szeretettel:
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
209519908

evvg 1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok