Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

BÜSZKESÉGEINK!

KE BMSzorgalmasak, szívvel, lélekkel végzik a feladataikat, aminek szépen beérnek az eredményei.

Szeretettel ajánlom Neked Bogdánné Kunkli Marika 6%-os, 100 pontos Elit, és Kozma Erika 12%-os, 300 pontos Elit, Tanácsadóm érzéseit az elmúlt Konferenciánkról! Büszke vagyok rájuk, nagyon! 

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
209519908

A hétvégi konferencia számomra maga volt a csoda. Közel 2 éve használjuk a készítményeket és a tapasztalatainkat felhasználva ajánlom a másoknak nagy szeretettel. Ennek most szeptemberben és októberben beérett a gyümölcse, mindkét hónapban a hónap termékfogyasztója lettem. Nagyon nehéz leírni mit is éreztem. Amikor kimentem a színpadra, még igazán fel sem fogtam mi történt, aztán Laura ismét az én nevem mondta, akkor pedig nem akartam elhinni, hogy jól hallottam. Boldog voltam, amikor Igazgató Úr kezet fogott velem és gratulált! Az örömömet tovább fokozta, hogy sokan gratuláltak nem csak a Napsugár csapatból az ismerősök, hanem az "Életfás " társaim is.

Köszönöm mindenkinek!

Bogdánné Marika
Napsugár csapat

November 21-én, ezen a csodálatos szombati napon Budapestre indultunk a 70. Jubileumi konferenciára. A barátságtalan idő ellenére mégis boldogság ölelte át a lelkem.

Már az első ünnepi percekben szólítottak, és így ment ez végig, mert Hónap Termékfogyasztója lettem kétszer is, és én lettem a Hónap Embere szeptemberben és októberben is. Csodálatos érzés volt a Szponzorommal állni a színpadon!

Az örömömet fokozta, mert nem számítottam arra, hogy első helyezést érek el a „Találd meg az egyensúlyod!” versenyben is! Wellness hétvégét kaptam ajándékba!

Nagy megtiszteltetés ért, mert ez a sok csodálatos kitüntetés mind az Aranyévben, és pont a Jubileumi Konferencián ért!

Köszönöm a a Legjobb Szponzornak, aki történetesen az én Szponzorom, Szilágyi Ildikónak mindazt a segítést, tanítást, amit kaptam, és folyamatosan kapok tőle, ami hozzásegített engem ehhez a sok elismeréshez!

Kozma Erika
Tanácsadó
Napsugár Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok