Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

ÉLETFA KONFERENCIA BUDAPEST - 2015. SZEPTEMBER 26.

TA konfTartalmas és szép napnak néztünk elébe a rossz idő ellenére, hiszen elérkezett az LXIX. Életfa Konferencia Budapesten, melynek háziasszonya a nemcsak szép, de hazánkban szerintem a legszebben beszélő, a híradóból és a rádióból is jól ismert Kazinczy-díjas műsorvezető, Aczél Anna volt.

A napi program ismertetése után Schmidt Ferenc Igazgató Úr 30 év tapasztalatát, tudását, pozitív gondolatait osztotta meg velünk.

Ezt követően Ilya MalikovKarasszon Dániel - segítségével megismerhettük a hazánkba újonnan megjelenő két új terméket: a Szájöblítőt és az Szemsprayt. Megbizonyosodhattunk arról – mint mindig -, hogy kiváló és jó minőségű termékek születtek ismét a cégnél.

Hegyi Zsolt előadásában pedig bővebb információkat kaptunk a PREVENTISSIMOBAN rejlő lehetőségekről.

Mester Bálint és Szabó Tamás megmozgatta a vendégeket, még ebéd előtt.

A konferencia egyik legvidámabb előadójának, dr. Harsányi Editnek a segítségével 45 perces „kört” tehettünk a JUSTOS fej körül, amely vidám, pörgős, jó hangulatú, élvezetes volt.

A nap zárásaként Verebes Linda – Pindroch Csaba színész házaspár élménybeszámolóját halhattuk a Just és Nahrin termék fogyasztása révén.

A Beregdaróci nyári gyerektábor élményeiről hallhattunk beszámolót Balogh Andrásné Erzsikétől, Balogh Andrástól, Nagyházi Marikától, Szabó Tamástól.

Elmondhatom mindenkinek, hogy nagyon jól éreztem magam ezen a napon, teljesen feltöltődtem, gazdagabb lettem. JÓ VOLT VELETEK LENNI!!

Köszönök mindent szponzoromnak és TESÓMNAK, Tóthné Majának és Hegyi Gyöngyinek !!

Gratulálok MINDENKINEK, aki oklevelet vagy bármilyen más elismerést vehetett át ezen a napon és azoknak is, akik a tombolán új tulajdonosai lehettek a Szemspraynek.

Minden jót kívánok az ÉLETFA PROGRAM CSAPAT TAGJAINAK!!

Szeretettel és üdvözlettel:
Tárnok Ágnes – Életfa Delfin Csapat, Tata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok