Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA KLUB BUDAPESTEN

EKBP D1Szerdánként Budapesten a Benczúr utca 45. szám alatt a II. emeleten kitárja kapuját az Életfa Program Központi Klubja, ahol minden héten más és más témában készülnek fel programunk vezetői és szakmai előadói.
Szeptember második hetének szerdáján is ez történt.

Az Életfa Program 12 szirmát és lehetőségeit mutattam be az új érdeklődők számára.
Kanizsárné Vaskó Nikolett vezető dietetikusunk előadásában elköszönt tőlünk, hiszen október végén anyai örömök elé néz és bemutatta Starkné Esztert, aki ezentúl segít nekünk a dietetika területén, és tovább vezeti az Élet(FA)mód klubot.

Szeptembertől-novemberig a fürdők világába tudunk megmártózni, hiszen miénk lehetnek a különböző illatú és összetételű svájci gyógynövényes, exkluzív fürdőesszenciák és fürdőhabok egyaránt!
Egy kis játékra hívtam a jelenlévőket, melyben mindenki egyénre szabottan megtudhatta, melyik is az Ő fürdője valójában, mit is választott illatok alapján magának.

Svájc, ami elvarázsol, ahonnan kapjuk a Just és Nahrin készítményeket.
Molnárné Éva munkatársam részt vett augusztusban az 5 napos svájci nyereményutazáson, amiről képes beszámolóval készült nekünk.

A klub végén egy hatalmas meglepetés ért, hiszen a nem rég elmúlt szülinapomra egy csodaszép tortával lepett meg a klub vezetője és felesége, Réka!
Nagyon élvezem ezt a munkát és a szeretetet, ami körbeöleli ezt a "kis" varázsműhelyünket!

A klubba nem egyedül érkeztem, egy lelkes munkatársam Tatáról elkísért és vendéget is hozott a klubdélutánunkra.
Fogadjátok szeretettel Bebesi Nóra beszámolóját!

Hatalmas élmény volt a Budapesti Életfa Klub, amit a mindig kedves és szülinapos szponzorom, Hegyi Gyöngyi tartott. A meghívott vendégemmel, Tóth Beatrix-szal együtt egy kiváló, vidám hangulatú, és tudásban gazdag délutánt töltöttünk együtt az ott jelenlévő Életfás kis csapattal.

Nagy várakozással hallgattuk a svájci élménybeszámolót Molnárné Évától, és Kanizsárné Niki dietetikus tanácsait. Sok hasznos dolgot tanultunk ismét. De engem mindig a pozitív és a szeretet-teljes légkör varázsol el, amit a sok jó Életfás emberek között tapasztalok. Legyen az klub, fesztivál, konferencia vagy bármilyen rendezvény.

Várlak október második hetében szakmailag bővelkedő, színes  és érdekes előadásokkal ill. egy kellemes meglepetéssel!

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó
70/4572712

EKBP D3EKBP D4EKBP D2

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok