Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

CSOPORTTALÁLKOZÓ

csoporttalalkozo 150806Újra megrendeztük a már rendhagyó Farkas-szigeti Csoporttalálkozónkat immár 3. alkalommal.
Augusztus 2-án 48 fő pozitív energiája volt jelen. Úgy vélem a visszajelzések és a beszélgetések alapján, hogy egy sikeres nap volt. Számomra bizonyította, amit eddig is hittem, hogy jó helyen vagyok.
Köszönet minden segítségért, ami a nap pozitív kimenetelét biztosította!

Íme néhány kép és hozzászólást a résztvevőktől.

Szeretettel: Galiné Kati

A csodálatos természetben elérkezett a várva-várt nap. A gyönyörű, napfényes délelőtt kellemes "Életfás" dallamokra megérkeztek a kedves érdeklődők: Püspökladányból, Hajdúszoboszlóról, Karcagról, Hosszúhátról.
Nagyon örülök, hogy az asztaloknál vegyes volt a társaság, nem különöltek el városonként a vendégek. Annyira jó ilyen légkörben bármit is szervezni, érezhető volt a jó hangulat, a szeretet energiája. Az előkészületeknél mindenki ott segített, ahol tudott.

Szabó Balázsné Editke

Ezt a rendezvényt azért tartom jónak, mert együtt volt az a kis csapat, akikkel egy célért küzdünk. Mégpedig azért, hogy minél több embernek mutassuk meg a Just-Nahrin termékeket, lehetőséget. Gyermekeim, unokáim velem együtt évek óta használják a termékeket és sok jó tapasztalatunk van, amit szeretettel adunk  tovább mindenkinek, aki elfogadja.

Tőke Katalin

Először vettem részt ilyen rendezvényen. Nagyon jók voltak a programok, érdekesek, hasznosak. Termékreferenciákkal gazdagodtam és én is megoszthattam a sajátjaimat másokkal. Az egészség jegyében sok finomságot kóstolhattunk és a recepteket is megkaptuk. Megtapasztalhattam, milyen egy összetartó csapat. A jól megszervezett nap végén úgy éreztem, jó helyen vagyok. Egy kicsit elfáradva, de mégis feltöltődve tértem haza unokámmal együtt. Alig várom a következő rendezvényt!

Karacs Lászlóné Inci

csoporttalakozo 150806 1csoporttalakozo 150806 2csoporttalakozo 150806 3csoporttalakozo 150806 4csoporttalakozo 150806 5

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok