Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

VAN EGY ÁLMOD...

van egy almodLelki szemeid előtt látod a megfakadt, virágba boruló, majd termést hozó növényed.
Elülteted a magot, locsolgatod, gondosan ápolgatod, és teszed ezt türelemmel, szeretettel, pedig még ki se bújt a földből. Csak a reményed él, hogy ez által megfogan, és kihajt. Hogy szárba szökken, és termőre fordul…

van egy almod 1Ez a hasonlat jutott eszembe a Miskolci Központ Klub legutóbbi alkalmáról.
Zsúfolásig megtelt a termünk, nem volt egy üres hely sem. Voltak vendégeink Ózdról, Debrecenből, Mezőkövesdről, és persze, a legtöbben Miskolcról, az Életfa Program bölcsőjéből.
Mert, hogy bizony nem volt ez mindig így. Csak a vágy és az akarat élt bennem, hogy egyszer itt is sokan leszünk!

van egy almod 2És tudod, ha egyszer elkezded, akkor vinni kell tovább, töretlen hittel, azzal a bizonyossággal, hogy várnak rád, és, hogy megtalálod azokat, akik téged várnak!
Megtalálod őket közvetlenül, és meghosszabbított karjaid, az időközben megtalált munkatársaid által. És ez így is lesz!

Örömmel tölt el, hogy mertem álmodni. Hogy követőkre találtam, akik ebben is követnek.
van egy almod 4Hogy egyre többen vagyunk, és így egyre többen, Napsugárként „szórjuk a sugarainkat”!
Hogy a miskolci Központi Klubból nőhette ki magát az idei egyik svájci utazóm, hogy Bükkszentkeresztet az egyik legkedvesebb településemként írhattam be a szívembe, ahol nagyszerű, most a Klubot is megtöltő kedves, nyitott emberekkel hozott össze a sors, ahol rendszeresen, munka közben taníthatom a vezető jelöltjeimet és már vezetőimet egyaránt. Csodálatos az internet ereje, de a kiállítások adta lehetőségek is az új érdeklődők megismerésében.

van egy almod 5Köszönöm szépen, hogy van egy hely, ahol összegyűlhetünk, ahol cégünk vezetőjétől, Schmidt Ferenctől, a Klub vezetőjétől, Varga Gyulától, és a cég többi dolgozójától is támogató segítséget kapunk, ahol trénerként az egész ország életfásait taníthatom, ahol a minőségi munka mellett vágható a szeretet, rengeteg a mosoly, ragyogó a hangulat, és ahonnan reményeink szerint önálló klubot is nyitnak a majd innen kinőtt vezetőink.

Nem csoda hát, hogy örömmel utazok mindig, és mindig élményekkel gazdagodva térek haza, Debrecenbe!
LEGYÜNK EGYRE TÖBBEN!

Legközelebb személy szerint augusztus 4-én várok minden, a Miskolci Központi Klubba látogató érdeklődőt, sok szeretettel!
Cím: Papszer u 24
Időpont:17-19 30-ig

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
20 9 519 908

van egy almod 3

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok