Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Életfa Program Alapképzés Hajdúböszörményben

Csupasziv csapat2015. július 5-én vasárnap nagy szeretettel vártuk e történelmi helyszínre Életfás Munkatársainkat, új regisztráltjaikat, akik új ismeretekkel akartak gazdagodni. Az Életfa Program által nyújtott lehetőségeket, a Just és Nahrin készítményeket mutattuk meg 3,5 órában azoknak, akik szerettek volna többet megtudni a minőségi életkörülmények megteremtéséről.

Mi, a Csupaszív csapat vezetői és előadói - Baloghné Erzsike és András - bátran ki merjük jelenteni: a 11 résztvevőnek köztünk a helye! Köszönjük, hogy eljöttetek a hajdúböszörményi Életfa Program Alapképzésre, meghallgattatok minket! Nagyon büszkék vagyunk rátok, mert pontosak voltatok, jegyzeteltetek,100%-ban együttműködtetek.

A terem klímája okozta esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézéseteket kérjük és köszönjük, hogy ennek ellenére kitüntettetek minket a figyelmetekkel!

Legyen bátorságotok használni az itt elhangzottakat! Legközelebb is számítunk Rád! Bízunk benne, hogy a későbbiekben is rendezvényeink résztvevői között köszönthetünk Téged!

Milyen  tartalmasnak és hasznosnak találták a résztvevők a képzést? Olvassuk szeretettel azok gondolatait írásait, akik szívesen megosztották velünk!

Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók, életvezetési tanácsadók
70/457-2721

Kedves Erzsike és András!

Örültem, hogy többedmagammal vehettem részt az általatok tartott Életfa Program Alapképzésen, mert biztos voltam a pozitív eredményben. Az utánkövetés ugyanis ezt igazolta. Nagy példaképeim vagytok és tőletek van mit tanulni. Mindig hallok új dolgokat, de bizony van néhány olyan is, ami kicsit feledésbe merül és ilyenkor újra felszínre jön.

Bízom benne, hogy ott leszünk  az MLM Alapokon is augusztus 1-én!
Célom az, hogy másokat segítve minél biztosabb anyagi helyzetet biztosítsak családom számára.

Szeretettel és tisztelettel: Galiné Kati

Ma Hajdúböszörményben vettem részt az Életfa Program Alapképzésen. Nagyon örülök, hogy az Életfa Programot részletesebben is megismerhettem és ezen belül a nagyon jó, kiváló minőségű termékek széles skálájáról kaptam információkat. Aki fogyasztja, rendszeresen használja, csakis pozitív változásokról számol be.
Ezt tudom hasznosítani családom egészsége megőrzéséhez, új, gyógyszermentes, egészségesebb életszemlélet kialakításához, és továbbadni az emberek, ismerőseim felé is.  Ez a találkozó mindenképpen lendületet adott ahhoz, hogy ne csak fogyasztó legyek, hanem aktívabban is dolgozzam az életmegőrző programon belül és pénzkereseti céljaimat is megvalósíthassam. Hiszen a példa előttem áll, hogy kitartó munkával mindezt el lehet érni.

Üdvözlettel: Katona Marianna, Debrecen

Nagyon tetszett az előadás, mert két egyszerű, vidám, mosolygós és őszinte embert ismertem meg az előadókban. Új embereket ismerhettem meg, akikkel tapasztalatot cserélhettem. Új ismeretekre tettem szert a termékekről, a kinti cég munkájáról és termékgyártás tisztaságáról.
Az Életfa Programhoz saját egészségem megőrzése miatt csatlakoztam. A pozitív tapasztalatok arra ösztönöztek, hogy másokkal is megosszam ismereteimet akár a pénzkereseti lehetőséget is. Nekem és csapattársamnak az is tetszett, hogy őszinte nem tolakodó erőszakos rábeszéléssel akarták meggyőzni a kezdőket a forgalmazásról. Célom a saját magam, a családom, ismerőseim, embertársaim részére segítséget nyújtani, hogy egészségesebben élhessenek. A pénzkereseti lehetőség is vonzó számomra. Egy korrekt, meggyőző előadás volt, amelyre érdemes volt a szabadidőnket áldozni. Köszönjük!

Tisztelettel: Karacs Lászlóné 34010

P1280066P1280069

P1280070

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok