Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NYÍLT LEVÉL SZPONZOROMNAK

nylDrága Ildikó!

Nagy nap ez a mai!

Miért is?!

Nekem személy szerint azért, mert barátnőm és legkiválóbb munkatársam, Berecz Ildikó  célja valóra vált: azt tervezte el, hogy idén a verseny eredményeként kijut Svájcba - méghozzá másodmagával, hogy viszonozza nekem a tavalyi svájci utazást.

És megcsinálta! Mégpedig a TE segítségeddel!

Mindez engem többszörösen tölt el boldogsággal. Az Ő sikere, az én sikerem, a Te sikered.

És itt hadd térjek ki arra, hogy mit tesz a jó vezető.

"A" vezető mindenekelőtt  példát mutat. Mindenki tudja, hogy ezt kell tenni, de a valóságban nem ez történik. A legtöbb vezető mondja, hogy mi kell tenni, de nem mutatja. Én a legnagyobb tisztelettel adózom annak az alázatnak, amellyel te minden helyzetben az ügyet szolgálod. Ami másnál szó csupán, az nálad élő valóság.

Olyan vagy a szememben, mint egy misszionárius.

 

Nagy szavak ezek, de hát nagy tettek is. "Mókásnak" tűnik a konferenciákon, amikor a minősüléseket, az elért eredményeket kihirdetik, hogy "Szilágyi Ildikó és Ove Lund" le sem tud jönni a színpadról, és már annyi ajándéktárgyat gyűjtöttek be, hogy simán üzletet nyithatnának belőle.

De, ami a nézőtérről mókás,, az valójában egy elképzelhetetlenül komoly, koncentrált munka  végső eredménye. És tudom, hogy ennek a munkának te vagy a motorja. És bármely világhálózatban csillag-szerepet tölthetnél be.

Úgyhogy köszönöm, hogy itt vagy, segítesz nekem is, boldog vagyok, hogy ismerhetlek, és igyekszem méltó lenni a segítségedre.

Sok szeretettel ölellek:

 

Acél Anna

Pilisszentiván

Napsugár Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok