Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

ISMÉT EGY ÉRINTÉS VESZPRÉMBEN

Veszpremi csapatMiért volt jó átutazni az országot és három nagyvezetőnek egyszerre motiválni a csapatot? Mert lehet közben érezni, ahogy fokozatosan egyre feljebb és feljebb tornázzuk magunkat energetikában. Persze tudásban, összetartozásban, termékismeretben, marketingben is…
Beszéltem arról a 13 Nahrin termékről, ami vezet az eladási listán. Volt, amire csak egy mondat jutott, de megérte. Záráskor többen jelezték, hogy megvan a következő termék, amit „meg kell venni”.
Karasszon Deskó riogatott minket a halálozási statisztikával, de megadta hozzá a megoldást is. Sőt elhívott mindenkit, hogy legyen ott az Életfa Program 15. szülinapi buliján Debrecenben, június 20-án.
Németh Zsuzsa abban segített, hogy hogyan keressünk meg új embereket, és hogyan lehet bizalmat építeni.
Én pedig a Preventissimo lehetőségével repkedtem a végén. Teljesen belelkesült a csapat, többen jelezték, hogy ezt mindenképp kipróbálják, és meg akarják tanulni, használni. No hajrá, mert rengeteg ember van, aki szenved, beteg, vagy több pénzt akar keresni.
Együtt minden könnyebb!
És álljon itt három visszajelzés, hogy miért érte meg megtartani ezt a rendezvényt.

Varga Zoltánné Klári

Nagyon kezdő vagyok a számítógépben, elnézést kérek a hibákért!
Köszönöm a vérnyomásommal kapcsolatos tanácsaidat, sok hasznos dolgot hallottam a Sarki gyökérrel  és az italporokkal kapcsolatban is. A Sarki gyökeret fogom  először megvásárolni.
Isten áldását kérem a munkátokra!

Sok szeretettel: Klári

Bereginé Simon Ági

Készültem, de nem értem oda, mert az érettségi most sok extramunkát követel. Viszont elmentek embereim.
Egy visszajelzést máris tolmácsolok: egy nem regisztrált tag nagyon jól érezte magát, külön örült az egészségügyi előadásnak és a nyereményének a tombolán. Articsókát kért. A regisztráció fontolgatja. Legközelebb is jön.
Köszönöm a gondoskodást. "Küldtem" nektek a tegnapi napra minden jót!

Szeretettel: Ági

Kiss Hajnalka

Hogy miért érte meg eljönni? Azontúl, hogy imádom a Nahrint, az, hogy láthattam és hallhattam Önt élőben! Nagyon jók voltak az előadásai! A Red berry és a Narancs vitamin lesz, amit a jövőben megveszek.
A Preventissimo is felkeltette az érdeklődésemet! Előbb majd használom én, aztán meglátjuk a tapasztalatokat! Tapasztalattal bátrabban ajánlom másnak.

Köszönettel-Üdvözlettel: KH

2015. augusztus 29-én Balogh András vár szeretettel minden veszprémi és környéki Életfa Program tagot és szimpatizánst!
Megéri egy jó csapatba tartozniJ!!!
Szeretettel:

Dr. Harsányi Edit
Értékesítési Igazgató
Életfa Baglyok csapata

DSC09614

DSC09620

DSC09621

DSC09631

DSC09636

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok