Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

A VISSZASZÁMLÁLÁS ELKEZDŐDÖTT!!!

Szilagyi Ildiko ErdospusztaHosszú ideje vártam már azt, ami ma végre megtörtént: Debrecenben fogadhattuk cégünk munkatársait, és vezetőjét, Schmidt Ferencet, hogy megmutathassuk, hova is várjuk, mi, a NAPSUGÁR CSAPAT majd az ország életfásait június 20-án, az Életfa Program 15 éves Jubileumi Találkozójára!

Kellemes, beszélgetős, ötletelős hangulatban jártuk be a hatalmas területet.
Sok-sok lehetőséget biztosít a gyönyörű környezet, a nagy tér, igazán csak a fantázia szab határokat… Úgy tűnt viszont, hogy nálunk ez nem opció, hiszen csak úgy röpködtek az ötletek, javaslatok, a kérdések.

11180530 833421750065823 1554018050 oÚszó, futó, kerékpár, és tornaversenyek kicsiknek, és nagyoknak, főzőverseny, csapatbemutatók, ügyességi versenyek, karate, chikung, falusi hangulat, állatok, szórakoztató programok, magyarság, történelem, minőségi szállás lehetőségek, fürdés, utcabál, napozás a vadonatúj létesítményekben, ahol a 15 éves múlt találkozik a 21. század lehetőségeivel: csak ízelítőül, a még Rád váró meglepetések mellett…

Nem tudod kitalálni, én meg nem árulhatom el, melyek ezek, csak azt, hogy hihetetlen izgalommal várom, hogy lássam az örömöd!
Egy biztos: olyan dolgokkal készülünk, ami miatt jó lesz gyereknek, felnőttnek, életfásnak lenni ezen a napon..,

UGYE BEÍRTAD A NAPTÁRADBA:  JÚNIUS 20, ERDŐSPUSZTA, DEBRECEN!
Figyeld a Honlapot, hogy időben leadhasd a jelentkezésed, és vendégünk lehess a családoddal, barátaiddal, szeretteiddel!
Se a gyereket, se a nagymamát ne hagyd otthon!

Szeretettel, sokkal:
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
20 9 519 908

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok