Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

ÉLETFA PROGRAM ALAPKÉPZÉS, HAJDÚBÖSZÖRMÉNY

Eletfa Csupasziv Konferencia

Kedves Egészségtudatos Életfás!

Köszönjük, hogy eljöttél a hajdúböszörményi Életfa Program Alapképzésre!

A terem klímája okozta esetleges kellemetlenségedért ezúton is elnézésedet kérjük és köszönjük, hogy ennek ellenére kitüntettél minket a figyelmeddel! 

Andras es ErzsikeLegyen bátorságod használni az ott elhangzottakat! Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az Életfa Program Alapképzésen túl is van lehetőség tanulni pl. Tonk Emiltől. A cégünkre szabott tréningek garantáltan növelik az eredményességet.

Legközelebb is számítunk Rád! Bízunk benne, hogy barátaidat, társaidat is a résztvevők között köszönthetjük a továbbiakban az Életfa Program Csupaszív Csapat Vezetői nevében is

Üdvözlettel és köszönettel:

Balogné Erzsike és András

Értékesítési igazgatók, életvezetési-tanácsadók

06-70/4572721

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Olvassuk mély szeretettel azok írását, akik tartalmasnak és hasznosnak találták az Életfa Program Alapképzésen hallottakat!

Köszönöm a képzést! Én jelenleg a magam és a családom egészségét védem a termékekkel, gyűjtöm a tapasztalatokat, amit tőletek is halottam vasárnap. Klubba járok, alig várom, hogy elteljen a két hét és mehessek. Nagyon tanulságos volt a tegnapi előadás is. Ismerőseimnek, barátaimnak is elmondom, milyen csodálatosak a termékek. Bármilyen kérdésem van, Rigó Évike és Sóvágó doktornő is nagyon segítőkészek, amit nagyon köszönök nekik is!

Üdvözlettel: Vida Józsefné 

 

Maroknyi csapat, nyitott szívvel és vidámsággal hallgatta Balogh Andrást és kedves feleségét, Balogh Andrásné Erzsikét.
Végtelen szeretettel és alázattal meséltek a Cégről, a termékekről, a saját tapasztalataikról, ami hálára kötelez!
Családias hangulatban telt el ez a pár óra, ami hasznos és inspiráló volt! Tisztelet övezi mindazt, amit elértek!
Példaértékű teljesítmény! Remélem, még sokáig mutatnak nekünk utat!

Köszönettel: Dr Jakab Emese,
Hajdúszoboszló

".... Nagyszerű embereket ismerhettem meg, igazán szeretetteli légkör fogadott, és a lelkesedés inspiráló volt számomra, hogy még jobban megismerjem a termékeket és a csapatot...."

Katona Teréz, Miskolc

 

„… a termékismertetők, terméktapasztalatok lenyűgözőek voltak számomra!  Újdonság erejével hatottak az illóolajokról hallott információk, sokoldalú felhasználási lehetőségük. Nagyon szeretem az illóolajokat, most jöttem rá, milyen sokféle felhasználási területük van az egészségmegőrzésben. Az alkalmazásuk mikéntjéről is kaptam új információkat. Az pedig egyenesen csoda volt számomra, hogy belsőleg is használhatók!

Összességében az egész nap egy csoda volt, sok-sok új információval…”

Bereczkiné Hegyi Ilona , Miskolc

 

„….Számomra a szívbéliség és az a szeretettel teli nyitottság volt a leglenyűgözőbb,mellyel ismertették az előadók - Erzsike és András - a céget és a termékeket. Megnyugtató volt a szakemberek tapasztalatait meghallgatni a termékek használatával kapcsolatban… Meggyőződésem, hogy olyan professzionális termékekkel ismerkedhettem meg, melynek használatával elősegíthetem a testem harmonizálásának folyamatait. Hálával telt szívvel emlékezem a képzésre vissza.

Köszönöm!

Szeretettel Ferenczi Lászlóné-Judit

REIKI Mester és Tanár, EMF Kezelő és Facilitátor

Miskolc

Kedves Életfások!

Reggel dúdolva készülődtem, mikor egyszer csak megálltam. Megkérdeztem Magamtól, miért is dúdolok és mit is?

„Mikor az Életfához érsz és szikrázik a napfény….” Ismerős, ugye? Igen, tegnap az Életfa Program Alapképzésen így volt..

Mit is jelentett a tegnapi nap? Vidámságot, szeretet, információ átadást a 85 éves magas minőségű svájci termékekről nagyszerű előadóktól.

Aki velünk tart, az jól jár,  hiszen fő termékünk A CSALÁD EGÉSZSÉGE, annak megőrzése, visszanyerése a természet erejével!

Ne feledd: a  Klubtalálkozókon sok értékeset hallhatsz, kipróbálhatod a termékeket!

Találkozzunk 2015. április  18-án a Nahrin Konferencián!

Szeretettel: Cziberéné

 

2015. március 30-án Életfa Alapképzés volt Hajdúböszörményben, melyet Balogh András és felesége, Erzsike tartott.

Három Munkatársamat kísértem el. Tettem ezt egyrészt azért, hogy még "fogjam a kezüket", másrészt azért, mert Andrásékhoz mindig nagyon szívesen megyek. Náluk ismerkedtem meg az Életfa Programmal, Náluk végeztem el a 4 modulos Start képzést, szóval szinte már "hazamegyek" Hozzájuk.
A fogadtatásban és az egész délelőtti programban nem csalódtam.
Már rögtön az érkezéskor ámulatba estem. A terem, ahol tartották a képzést, önmagában is magával ragadó, gyönyörű, de Erzsikéék, ahogy azt a húsvétra készülve ízlésesen feldíszítették, az maga volt a csoda.
A szívélyes üdvözlés után munkához láttunk. Amint azt már Erzsikétől és Andrástól korábban is megszoktam, a pontosság, igényesség, maximális segítőkészség jellemezte az előadásaikat. Szünetben is dolgoztunk, hiszen mindenki kérdéssel bombázta Őket. Mindenki ki akarta használni a lehetőséget, hogy olyan emberektől kérjen tanácsot, akiknek hatalmas tapasztalatuk van a termékeket illetően.
A 3,5 óra nagyon hamar elrepült, úgy éreztem, alig fért bele valami.
Pedig Erzsike és András a svájci cégek történetétől kezdve a Just és Nahrin termékek magyarországi "életútján" át az Életfa Program szirmait, a rendszer működését, a főbb termékek tulajdonságait is ismertette velünk. Azonban olyan lelkesedéssel, színesen, élvezetesen tették ezt, hogy észre sem vettük az idő múlását.
Nagyon örülök, hogy ezt a vasárnap délelőttöt a tanulásnak szenteltem, és hogy pont a Balogh házaspártól tanulhattam!

Dr. Sóvágó Judit, Hajdúszoboszló

Nagyon jól éreztem magam, nagyon elszaladt az idő, nagyon családias légkör volt. Az ismert termékekről nagyon sok hasznos tapasztalatot szereztem. Még általam nem ismert termékeket ismerhettem meg.
Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem és szeretnék más rendezvényen is részt venni.

Vida Józsefné, Hajdúszoboszló

A mai nap Hajdúböszörményben egy csodálatos nap volt. Nagy élmény volt megismerni Andrást és Erzsikét, de minden csapattársat is. Nagyon jó volt a termékekről tartott előadás. Sok-sok információval bővült az ismeretünk.
A közvetlenség, a családiasság külön megfogott, itt mindenki egyenlőnek érezhette magát.
Ha lesz lehetőségem, továbbra is szeretnék Veletek tartani, sok-sok élményt megélni, barátságot kötni.
Még egyszer köszönöm mindenkinek!

Márton Józsefné, Hajdúszoboszló

Március 30-án a hajdúböszörményi Alapképzésről nagyon pozitív véleményem van.
Az a kedves, szeretetteljes fogadtatás, amiben részesültünk, igazán nagy örömet okozott. Nem beszélve arról a sok ismeretanyagról, amit Erzsike és András nekünk átadott.
Nagyon hamar eltelt a tervezett idő.
Szeretnék ilyen jó csapatban és ilyen tájékozott és nagy ismeretekkel rendelkező Vezetők előadásán máskor is részt venni.
Családias hangulat volt jellemző az egész szervezésre és a tudás, tapasztalat átadásáról Erzsike és András részéről.
Köszönöm Nekik és máskor is szívesen részt veszek!

Piczil Lászlóné, Hajdúszoboszló

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok