Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

CSOPORTTALÁLKOZÓ VESZPRÉMBEN

veszpremi csoptalalkozo

Kedves Just-Nahrinos Barátom!
Március 14-én ismét elindultam Veszprémbe, ahol már sokadik alkalommal gyűlt össze a csapat egy jó hangulatú, izgalmas előadásokkal teli délutánra. A terem újra megtelt és örömömre szolgált az, hogy új arcok is megjelentek a sorok között. Hálás vagyok, hogy kaptam pozitív visszajelzéseket az előző alkalomról és már barátként üdvözöltük egymást újra.

Baloghné Erzsike volt a rendezvény háziasszonya, aki hatalmas szeretettel vezette végig az egész délutánt. Erzsike szerintem mindenkit megérintett a kedves szavaival, sőt előadást is hallgattunk tőle az utolsó országos konferenciánkon bevezetett termékekről.
Németh Zsuzsa munkatársam ismét szuper előadást tartott. Új információkat hallhattam a Basicoról, beszélt az ArtiFitről és a Minci A és B kapszulánkról is.
Vargáné Judit végigvezetett bennünket a házán, ami telis-tele van Just és Nahrin termékekkel. Jót mulattunk és tanultunk a tapasztalatokból.

A szünetben a Balogh házaspár vendégei lehettünk, imádott NahroFit Vaníliámat én is elkortyolgattam.

Én is lehetőséget kaptam, hogy előadásommal információt adjak át a csapatnak. Többek között beszéltem a megunhatatlan Articsókáról, Folsav tablettáról és a csak márciusban kapható Anticellulit családról.

Végül, de nem utolsósorban Balogh András tartott szakmai előadást a csapat számára. Azt hiszem az értékes tombola ajándékok emelték a délutáni jó hangulatot.

Balogh András megajándékozta ezen felül Németh Zsuzsát kiemelkedő munkájáért, aki a legsikeresebb veszprémi vezető.

Katz Éva eddig minden alkalommal részt vett a Veszprémben rendezett találkozóinkon. Fogadjátok szeretettel az ő élménybeszámolóját:

Immáron negyedik alkalommal vettem részt a Baloghné Erzsike és András által szervezett veszprémi találkozón.

Az összejövetel hangulata felért egy többórás pozitív energiabombával, amit áthatott a szeretet, amely sugárzott Erzsikéből, Andrásból és a többi előadóból is. Számomra és gondolom minden résztvevő számára igen hasznos információk birtokába jutottunk A termékismertetők és terméktapasztalatok bemutatása révén több olyan Just-Nahrin készítményt és annak az egészségre gyakorolt hatását ismerhettem meg, melyet eddig ilyen mélységben nem tudtam, és amit biztosan tudok, hogy ki fogom próbálni őket a családom többi tagjával együtt.

A Kávé, a Vanília ital és fűszerek kóstolása még emelte az amúgy is igen magas színvonalat.

Köszönöm szépen a szponzorvonalam munkáját, amely segíti a veszprémi csapatomat. Találkozzunk májusban ismét!

Szeretettel:

Karasszon Eszter

Karasszon Eszter
21%-os vezető

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok