Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

LEGJOBB SZPONZOROK LETTÜNK!

Ildiko es Ove

A jubileumi évünk első Életfa Konferenciája nagy nap volt a Csapatunk életében!

Hogy miért? Nos, például azért, mert olyan szeretetteljes készülődés előzte meg, aminek eredményeként rekord létszámmal képviseltethettük magunkat! Sok olyan Napsugár volt jelen, akinek ez a Konferencia jelentette élete első Életfa rendezvényét, az ország távoli tájairól!
Aztán azért, mert ez az évindító rendezvény adott teret az előző év, és az eddigi év verseny eredményeinek. Ilyenkor mindig izgulok. Értünk. A Csapatért. 
Persze, van olyan eredmény, amit már tudok, hiszen ismerem a számokat, együtt rezdülünk a Vezetőimmel, az Értékesítőimmel. De bizony vannak olyan eredmények, amik csak itt, a Konferencián derülnek ki.
Ahogy teltek az ünnepi fény percei, úgy szólították színpadra a Hónap Embere, 50, 100, 200, 300 pontos Elit, Hálózatépítők Klub tag, Év Embere címet elnyert Napsugarakat! Mindenütt ott voltunk! Látni a megilletődött, boldog arcokat! A szorgos munka eredményét! Óriási öröm volt mindannyiunknak!

És elérkezett a pillanat, mikor a Legjobb Szponzor neve hangzott el.

Kimondhatatlan öröm öntötte el a szívemet, vezetői munkám legcsodálatosabb elismeréseként éltem meg, mikor minket szólítottak színpadra!

Igaz, ezt már december óta tudom, az Igazgatói Tanács ülésén már elhangzott, de eddig a pillanatig, a hivatalos, nyilvános bejelentésig csak titokban dédelgettem, szeretgettem, nem árultam el senkinek.
Ekkor viszont már együtt lehetett felhőtlenül örülni, a Csapatban szétosztani akkor, és folyamatosan azóta is, ennek a címnek a megtiszteltetését, a dicsőségét.
Igaz, mi álltunk Oveval a színpadon, de ez csak a Csapatunkkal, Veled együtt sikerülhetett! 

Kedves Napsugár Csapat Társam!

Büszke vagyok Rád!
A Legjobb Szponzor címben annyi minden benne van! Például az összetartozásunk! Minden szinten!
Az, hogy nem csak kéred, de el is fogadod a tanácsot! A számokkal alátámasztott tények mutatják az igényes termékszereteted és hűséged, az új csatlakozók bizalmát, a régi és új munkatársak egyre szebb sikerét, aktivitását! A képzéseken, találkozókon való részvételét, a fejlődés melletti elkötelezettségét, és egyre kimagaslóbb eredményét!

Ugye nem is gondoltad volna, hogy ez mind-mind benne van a Legjobb Szponzor címben? Pedig igen!

Legyél Te is büszke rá, mert ez a Tiéd is! Hiszen csak Veled együtt érhettük el! 

Hogy mit érzek még az öröm és büszkeség mellett?
A még nagyobb felelősséget. Ebből következően annak a vágyát, hogy mások is elérhessék Csapatunkban ezt a címet a többi szép elismerés mellett.
Mert vezetői, szponzori munkámat továbbra is az minősíti, hogy hogyan tudom Csapattársaimat, Téged, még eredményesebben a céljaihoz vezetni.

Az oklevél mellett, egy gyönyörű órát kaptam az elismeréssel. Csodálatos ajándék.
Jelképnek élem meg. Valahányszor rápillantok, mindig melegszik a szívem. 
Az eddig, és ezt követően együtt, egymásért eltöltött, egymásra fordított időt juttatja eszembe.

Azt az időt, amiben mi együtt teremtünk értéket, és egyre többeknek átadva ezt, az egyre minőségibb élet lehetőségét, beragyogjuk az egész országot!  

Szeretettel kívánok Ove nevében is további sok szép Csapatsikert, egészséget, örömöt, egyre fényesebben ragyogó, közösen megvalósított célokat, Napsugár Csapat!

szilagyi ildiko es lund ove

Szilágyi Ildikó
Legjobb Szponzor
20 9 519 908

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok