Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

FEBRUÁR 7-ÉN KEZDŐDIK!

jns bp 526 120218 kron2015-ben megújult képzési programunk újdonságot tartogat azon Életfás munkatársaink számára, akik elvégezték az Életfa Program Alapképzést!

Ez az újdonság az Életfa MLM Alapok képzés, melynek célja az üzletépítés alapjainak megismerése, az Életfa vállalkozás eredményes elindítása, az üzletépítést támogató eszközök hatékony használatának elsajátítása.

A részvétel kritériuma: Életfa Program Alapképzés elvégzése
A képzés időtartama: 10h-15h –ig, 5 óra, Budapesten.
Előadó: Tonk Emil, MLM szakember, a Magyar Marketing Szövetség alapítója és ügyvezető alelnöke, az Üzleti Akadémia vezetője.

A képzés témakörei:

A hálózatépítés logikája

A személyes fogyasztás lényege

A forgalom fontossága és kialakítása. A vevőkör

A vállalkozás indításának lépései

Hogyan készüljünk a „nem”-ekre?

A kifogások, ellenvetések természete és kezelése

Honnan tanulj és miből

A február 7-én tartandó képzésünk jelentkezési határideje január 22. Jelentkezni a honlapra történt bejelentkezést követően az Irodám menüpontban az online jelentkezési lapon tudsz.

Azért jó az Életfa MLM Alapok képzésen részt venni, mert ha jobb életet szeretnél, akkor itt biztosíthatod magadnak. Mások tapasztalatait meghallgathatod, tanácsot kapsz a sikerhez. A jó indulás jelenti a vállalkozás eredményességét – segítséget kapsz ehhez. Csak olyan gyakorlati dolgokról fogsz hallani, amiket Te is meg tudsz csinálni.

                                                                                                                                 Tonk Emil

Szeretettel várunk!

Információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 70/708-4442.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok