Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KARÁCSONYRA KÉSZÜLVE.......

Szucsne Katika

Aki tollat ragadott és megírta gondolatát, érzéseit az évzáró Csoporttalálkozóról 8 éve rendszeresen használja a Just és Nahrin készítményeket. Aktív alkotója, segítője az Életfa Programnak. Olvassuk örömmel Szűcs Lajosné cikkét!

Szeretettel és bizalommal
Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók életmód-tanácsadók.

A hajdúböszörményi Csupa Szív Csapat évzáró karácsonyi találkozója 2014. december 20-án került megrendezésre a Petőfi Házban.
Feldíszített karácsonyfával  és terített asztallal fogadott bennünket  Balogh András és felesége Erzsike, így teremtve karácsonyi hangulatot.
Nagy létszámban voltunk jelen - 65 fő -, nem csak a csoporttagok, hanem a gyerekek és családtagok is eljöttek.
A karácsonyi ünnepség a gyerekek műsorával kezdődött, énekeltek, zenéltek, verseltek. Minden résztvevő gyermek egy-egy Just-Nahrinos mikuláscsomagot kapott.
Ezt követően a hajdúböszörményi református lelkész a családi együttlét fontosságáról, a karácsonyra való lelki felkészülésről tartott szívhez szóló beszédet. Felhívta a figyelmünket, hogy nem az ajándék értéke, hanem a szeretet a legfontosabb.
András röviden értékelte a Csupa Szív Csapat 2014-ben elért eredményét, a sikeres munkatársait és a regisztrált törzsvásárlóit megjutalmazta egy-egy ajándékcsomaggal.
Az ünnepség zárásaként egy-egy pohár pezsgővel koccintottunk, így kívántunk egymásnak kellemes karácsonyi  ünnepeket és boldog új évet.
Az ünnepségen részvevő csoporttagok által készített ételek és sütemények elfogyasztásával és receptek cseréjével zárult  az év utolsó Csoporttalálkozója.

Köszönjük Erzsikének és Andrásnak a szép karácsonyi ünnepséget!

Szeretettel
Szűcs Lajosné

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok