Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

NYITÓTÁNC - VIII. JUST-NAHRIN VEZETŐI BÁL

jns.gala.szfv-1141-141213 web

„Köszönjük szépen a Vezetői Bál nyújtotta összes lehetőséget, a megtiszteltetést, a bizalmat!

Ove utazás heti szívműtéte sok mindent megkérdőjelezett, ezért is katarzis értékű volt nekünk, és az egész Csapatnak is a fellépés élménye! Reméljük, sokaknak mosolyt tudtunk csalni az arcára, és örömöt a szívébe.

Személy szerint büszke vagyok a fellépő táncos csapattársaimra, a pihenős-szakmai utazásunk ideje alatti odaadó próba munkájukra! Sokat segített nekünk a magabiztosságuk, a szeretetük, hogy a távollétünkben már összecsiszolódott produkcióba adhattuk bele velük együtt  a szívünket, lelkünket. Igazi csapatként működtek. Büszkék vagyunk rájuk!

Énekesünk, Soós Juditka szerénységét, szakmai alázatát csak tehetsége biztosította gyönyörű produkciója múlta felül.

Egyébként is nagyszerűen éreztük volna magunkat, de ennyi háttér információ birtokában különösen érezhetitek, mennyire felemelő volt nekünk ez a bál!”

Ezeket az érzéseket fogalmaztam meg a vezetők közötti Elit levelezésben az elmúlt napokban.

Most is felemelő érzések vannak bennem, különösen, hogy olvasom „első bálozónk”, dr. Tóth Judit beszámolóját, és tánctanárunk, Seressné Jakab Ildikó gondolatait.

Köszönöm Nektek: Héjasné Bedő Erika, Héjas Csaba, Magyarné Jutka, Szerencsiné Agócs Mónika, Szerencsi László, Dr. Tóth Judit, Seresné Jakab Ildikó!

Szeretettel:
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
20 9 519 908

"Érdekes élmény volt számomra az idei Vezetői bál, hiszen részt vehettem a nyitótáncban.

Izgalmas folyamat volt a felkészülés. Egy jól összeszokott csapat fogadott be igen rövid idő alatt. A tánc az egyik, kedvenc hobbim, 4 éve tanulom a társas táncokat iskolában.

Most egy másik szerepkört próbálhattam ki, tiszteletbeli fiú lettem J.

Jó humorral, folyamatosan újabb és újabb ötletekkel bővült a produkciónk. Az egész csapat egymást segítve, sokat nevetve tanulta a különböző táncok lépéseit. A fellépő ruhák, a kellékek is folyamatosan bővültek, csiszolódtak.

 Az utolsó próbáink igazi edzésnek is beillettek, ami után jóleső elégedettséggel mehettünk haza. 

A fellépés előtt, mint a gyerekek izgultunk, hogy jól sikerüljön.
Remélem a közönségünk is annyira élvezte, mint mi, akik részt vettünk benne.

Örülök, hogy részese lehettem, és értékes embereket ismerhettem meg közelebbről!"

Dr.Tóth Judit Erzsébet
Napsugár csapat tagja

Minden alkalommal igen nagy megtiszteltetés és ugyanakkor kihívás is ezen a színvonalas rendezvényen való részvétel és fellépés. Ezúton szeretném megköszönni a Napsugár csapat minden tagjának ezt a hihetetlen lelkesedést és a közös műhelymunkát , amivel létrejöhetett ez a produkció.

Nemcsak az ötlet és az aktualitás, hanem a csapat minden tagjának kreativitása és munkája emelte a produkció színvonalát. Köszönöm szépen hogy veletek dolgozhattam, számomra is maradandó élmény volt.

Szeretettel:
Seresné Jakab Ildikó
koreográfus

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok