Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

VÉLETLENEK MÁRPEDIG NINCSENEK…

Demeter EnikoHihetetlen dolog történt ma velem. Október 30-át írunk és a kedvenc rádióműsoromat hallgatom. Mivel csütörtök van, felhangzott a szívemnek oly kedves szignál. Kezdődik az E-mentes övezet. A téma pedig nem lehet más, mint az immunerősítés. A szakember számtalan tanáccsal látja el a hallgatókat, ezután meghallom, hogy a gránátalma léről kezd el beszélni. Ezzel a tanáccsal látja el Balázsékat (a műsorvezetőket), hogy fogyasszanak 100%-os gránátalma levet.

Mint tudjuk az egyik legjobb antioxidáns, az agyi- és nyaki ereket bámulatosan tisztítja.Számtalan kiváló tulajdonsága mellett kiváló íze miatt a gyerekek is előszeretettel fogyasztják. Mivel a „mai” gyerekeket a sok ízfokozós étel mellett elég nehéz rábeszélni a zöldségek és gyümölcsök fogyasztására a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitel miatt, nagyon nagy segítség, ha a vitamin-forrás finom.

Aloe italDe csak ezután történ meg a csoda, mikor a szakértő a műsorvezetőknek az tanácsolta, hogy a gránátalma lé mellé aloét is fogyasszanak, mert az egy „fantasztikus” kombináció. Erre a hírre egy hatalmas mosoly terült szét az arcomon. Tudod miért, ugye? Ha nem, elárulom. Mert a mi csodálatos svájci gyártóink – a Just és a Nahrin – nem csak rájöttek arra, hogy ezt a két összetevőt elegyítsék, de már ki is fejlesztettek egy nagyszerű terméket. És még nincs vége. Nem csak kifejlesztették, de már le is gyártották és alig pár nap múlva már meg is vásárolhatjuk.

A november 8-i budapesti LXVI. Életfa Konferencia egyik debütáló termékéről beszélek. Most már biztos vagyok benne, hogy Te is nagyon kíváncsi lettél erre az új termékre, hiszen egy páratlan „természeti csodával” találkozhatunk. Ugye te is az első között szeretnél megismerkedni vele? Akkor nincs más dolgod, gyere el velem a konferenciára november 8-án!

Demeter Enikő
Napsugár Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok