Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

START KÉPZÉS II. MODUL: ÉLVEZZÜK AZ UTAT!

Start kepzes II modulMár nagyon vártam, hogy eljöjjön az én hetem. Mindig rendkívül érdekes és izgalmas az új jelöltekkel való találkozás! Vajon „honnan jönnek, és hová tartanak”? Vajon hogyan tudom a képzésen rájuk hangolódva a legjobban segíteni őket?
Nagyon örültem, hogy a hallgatóság meg tudott nyílni, hogy sokat kérdeztek, hogy az értő figyelem, a szeretetteljes hangulat, a mosoly mind-mind végig jelen voltak !

Örültem, hiszen az volt a célom, hogy az elmélet mellett olyan gyakorlati segítséget nyújtsak ,amit akár rögtön, már a képzés után meg is valósíthatnak, olyat, ami biztonsággal vezeti őket az életfás hivatás, a vezetővé válás gyönyörű, felelősségteljes útján.

Szilágyi Ildikó
vezető tanácsadó, tréner

Örömömre szolgált, hogy végre személyesen is megismerhettem Szilágyi Ildikót. Jó volt hallgatni lelkes beszámolóját a program üzleti részéről, megtudhattuk egy jó vezető legfontosabb tulajdonságait. Azt, hogy nemcsak eladni kell a termékeket, hanem használni, mert csak így tudjuk a magunkévá tenni, így tudunk hitelesek lenni és a saját tapasztalatunkat átadva segíteni a vásárlóinknak.
Az Életfa Program egy nagy csapat, és a Start képzés végére mi nyolcan is egy csapattá kovácsolódunk, lesz egy közös pont, egy kapocs az életünkben.
Pozitív élményekkel gazdagon térhettem haza ismét, és izgatottan várom a következő START találkozót.

Farkasné Seeler Kata

Már az I. modulnál is nagyon jól éreztem magam és sokat tanulhattam Hegyi Gyöngyitől, de a II. modul is sokat jelentett számomra. Nem csak egy hiteles mintát láttam megtestesítve, mely számomra követendő példa lehet, hanem egy olyan előadás módot is, mely az ember számára lelkéig hatoló élmény.
Azonban a sok tudás mellett, amit magamba szívhattam, megéreztem ennek a közösségnek a szellemét, hogy mind egyek vagyunk, és itt mindenkinek fontos a másik sikere! Továbbá Szilágyi Ildikó előadásnak köszönhetően, rádöbbentem miben is kell még fejlődnöm, hogy jó helyen vagyok és a céljaim felé vezető úton kitartónak kell lennem és a mindennapjaimat e szerint élnem! Köszönöm, és alig várom a következő modult!

Üdv: Binda Lívia

Hihetetlenül jól éreztem magam a keddi Start képzésen! Szilágyi Ildikó volt az előadó. Az ő lendülete, segíteni akarása, előadói képességei és sikerei mindig lenyűgöznek. Most sem történt ez másképp. Aminek a leginkább örültem, hogy ismét hasznos dolgokat tanulhattam, ezúttal tőle. Ildikó számomra nagyon egyszerűen és közérthetően mutatta be az üzleti tervezést és a hálózatépítésben rejlő lehetőségeket, miközben megismerhettem a vezetői címek rendszerét, amit eddig nagyon bonyolultnak gondoltam. A szívemhez mégis a vezetőkről tartott rész állt a legközelebb. Azt hittem, teljesen tisztában vagyok vele, hogy ki a jó vezető és melyek a feladatai/kötelességei, de ennek az ellenkezője derült ki. Mivel az előadáson pontról-pontra átbeszéltük a jó vezető jellemzőit, most már tudom, miként válhatok azzá.
És még valami, amit kedden tanultam és ezzel Ildikó megérintette a lelkem legbelső részét: azt, hogy a körülmények ellenére „szeressek, tegyek jót, legyek sikeres, legyek becsületes és őszinte, törődjek a rászorulókkal, építsek, segítsek és tegyem, ami tőlem telik”
És, hogy ha a jónál van jobb, a jó nem elég! Külön köszönöm „A vezetés paradox parancsolatait”
Jövő héten találkozunk!

Demeter Enikő

Eljött ismét a kedd, egy gyönyörű napsütéses délután a Napsugár Csapat vezetőjével. Nagyon vártam már, mert előző alkalommal Hegyi Gyöngyi nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Ildikó lendületes előadásában megismerkedtünk az üzletépítés szabályaival és a vezető jó ismérveivel.
Nagyon jó tanácsokat és praktikákat kaptunk. Ezúton is köszönöm Ildikónak hogy tanulhattam tőle!

Gerőcs Erika

Igen, a Start képzés 2-ik napja eljött! Vártam, és különlegessé tette, hogy a Szponzorom tartotta! Vele utaztunk Miskolcra, és már az úton is hangolódtunk, készültünk. A Start számomra felüdülés: a lehetőségeimről hallani, gyakorlati tanácsokat kapni, megtudni, ha dolgozok benne, feladataim és sikereim lesznek, és ha munkatársam lesz, hogyan segítsem én is őt.
Vezetővé válhatok!
Számomra az ad erőt és nagy-nagy lökést, hogy EMBEREKEN segítünk, segíthetek... a korom szerint ezt érzem, ebben erősített meg ez a 2. modul, ez a jövőm: SEGÍTENI MÁSOKON, HOGY EGÉSZSÉGESEK LEGYENEK! 
A Szponzoromnak, Szilágyi Ildikónak sokat köszönhetek. Számíthatok rá! Segített eddig is, és segíteni fog a jövőben is. 
De magamnak kell akarni, és cselekedni. Ez rajtam áll.
Így lesz, köszönök mindent! 

Burger Éva
Napsugár Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok