Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

CSOPORTTALÁLKOZÓ VESZPRÉMBEN

veszpremi csoport

Szeptember 13-án, szombaton délután a „hetes eső” ellenére Veszprémben kisütött a nap.

A Péter Pál Panzió kis konferencia termének levegőjét nem csak az Eucasol spray frissítő illata lengte be, hanem valami különös felemelő érzés is úrrá lett ott, az egyformán gondolkodó, egymást segítő emberek összetartozásának érzése.

Csak nem az életfások…? Dee, dee!!!

Balogh András, Balogh Andrásné értékesítési igazgatók, Dr. Harsányi Edit orvos igazgató, Németh Zsuzsa nagyvezető úgy gondolták, adnak egy kis „rátöltést”, had csorduljon az életfás érzés. Hát sikerült!

Az ország másik végéből jöttek, árkon-bokron át - útlezárások vannak.

András a megszokott optimizmusával, elfogadó szeretetével vette tudomásul, hogy a meghívottak közül néhányan távol maradtak. Pedig de kár!

Lelkesen ecsetelte az Életfa Program lényegét, a vásárlók megbecsülését, és a tőle megszokott őszinteséggel beszélt saját betegségéről, a „gödörről”, ahonnan az Életfa Program, és a saját, valamint hűséges társának, Erzsikének a kitartása a magasba juttatta. A személyes példa mindig értékes.

Erzsike a gondoskodó szeretetével, magabiztos tudásával zökkenőmentesen levezényelte ezt a kis „mini konferenciát.”

Kedves Doktornő!

Honnan tudtad, hogy pontosan a Sütőtökmag szirupra, a  Magnézium kapszulára, az Árnika krémre, a Sarki gyökérre, az Artifitre, Luteinre, Szójafitre, Basicora vagyunk ilyen nagyon kíváncsiak? És pontosan úgy, ahogy elmondtad: hogyan alkalmazod, és mit értél el velük. Aki az elméleti részben nem jártas, az is mindent megértett.

A tagsággal kapcsolatban is nagyon jó híreket mondtál: az egyéves tagságról, a jutalékról, az Alap-és Start képzések helyéről, idejéről. Editnek a személyes tanácsadásra is volt ideje! Köszönjük!!!

András a csoportokat is bemutatta egymásnak.

Németh Zsuzsa a módszerével segített: hogyan lehet a kitartó türelemmel célba érni egy termék ajánlásakor: hagyjuk, hogy a termék legyen az „okostojás” – csak próbálják ki!

A technika is végig jól működött, erről a Doktornő kedves fia, Varga Ferenc gondoskodott, sőt még egy közös fotót is készített rólunk!

Elénekeltük az Életfa Program Himnuszát, boldogan tettük el a tombolán nyert Basicot, és Erzsikétől ajándékba kapott Zsázsa krémet.

Megöleltük egymást igaz szeretettel.

Ugye jöttök máskor is?!

Salamon Györgyné és Tóth Tünde 

További képek a találkozóról:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok