Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Egyszer volt, hol nem volt…

Egyszer volt

Az én történetem is kezdődhetne meséhez illően. Egy téli délután kollégáimmal beszélgettünk az irodában. Mindenki panaszkodott, hogy már év vége fele fáradtak vagyunk, elmeséltem, hogy nekem itt-ott fáj, nem tudok rendesen enni, stb., mire kolléganőm megszólalt, hogy esetleg nem szeretnék –e beszélgetni az anyukájával, mert ő életmóddal, életvezetéssel és prémium minőségű termékekkel foglalkozik és lehet, hogy tudna nekem segíteni. A kolléganőm anyukája Szilágyi Ildikó, aki a debreceni Napsugár Csapat vezetője.

Megörültem Bogi felajánlásának, és felvettem a kapcsolatot Ildikóval, akivel nagyon hasznos beszélgetéséket folytattunk. Ezután, az életemben fordulat állt elő,és ritkultak ezek az eszem-cserék. Aztán ez év augusztusában váratlanul megjelent a telefonom kijelzőjén „Bejövő hívás Szilágyi Ildikó”. Micsoda meglepetés… Megbeszéltük arról, hogy mi történt velem ez alatt a pár éve alatt, beszámoltam neki az életmódomban történt változásokról és elhívott a hétfői klubjába.

Elérkezett a hétfő délután és munka után elindultam a „klubba”. Kicsit izgultam az „ismeretlen” miatt (idegen emberek, idegen hely… jujujjj mi lesz most), de az járt a fejemben, hogy nem lehet véletlen, hogy ennyi idő után pont most hívott fel.

Az első alkalommal megismerkedtem az Életfa Programmal, ami egyből belopta magát a szívembe, mivel én évekkel ezelőtt elköteleztem magam a tudatos életmód mellett, ami nem csak a tudatos táplálkozást jelentette számomra, hanem azt is, hogy ne érjem be a silányabb minőséggel. A program ismertetése  után, Ildikó előadást tartott arról, miképpen tudunk felkészülni testileg és lelkileg az őszi és téli időszakra. Az előadás végén döntöttem úgy, hogy érdemes lenne tapasztalati szintem megismerkedni a Nahrin és a Just termékekkel, mert mindent szempontból azt képviselik, amit én is próbálok az életmódommal. A gyógynövények, ásványi anyagok és vitaminok csodálatos” világát”, prémium minőségben hazavihető kis dobozokba zárva. És be is léptem még ezen a délután a törzsvásárlók közé.

nahrin articsoka 500Számomra a „lelki” áttörést a második klubdélután jelentette, melyben az Articsókáról és a Boróka krémről hallhattam, olyan részletességgel, hogy úgy éreztem, jól döntöttem, „itt a helyem”. Tökéletes előadás volt, melyben nem csak arról beszéltek a csapatom tagjai (mert most már én is a csapat tagja vagyok), hogy „jaj, de nagyon jó ez a terméke”. Részletes átbeszéltünk minden összetevőt valamint, hogy ezek hogyan és milyen szervünkre hatnak. Szerintem nincs tudatos életmód megfelelő információk nélkül, és nekem kevés – bár nélkülözhetetlen – a termék összetételi lista, de szükséges még ismerni ezen alkotóelemek hatását is. Erről a délutánról is egy szó jut csak eszembe: Tökéletes!

Természetes, hogy ezután az élmény után nem volt kérdés, hogy a következő alkalommal is ott leszek, ami szintén nagyon izgalmasnak ígérkezett, mert a hónap termékei, a Just fürdők kerülnek „ nagyító alá”.

A hétfői megérkezésem után meglepetésemre, vízzel teli poharakat kezdtünk pakolgatni Ildikóval az asztalra. (Hűha mi lesz ebből – gondoltam.) Minden kis pohár mögé bekerült egy kis flakon. Miután megérkeztek a többiek, bele is vágtunk a témákba. Szépen egyenként ismerkedtünk meg a termékekkel. Először pici fürdő került a vízzel töltött pohárkáka, amit mindenki megillatozott, ezután rátértünk arra, hogy miből is áll az adott fürdő és milyen hatásai vannak a szervezetünkre. Lenyűgöztek a csodálatos színek és illattok. Már az elsőnél -, ami a Relax fürdő volt – éreztem, hogy itt engem megvettek, mert ilyen harmonikus illat kompozíciót még nem éreztem. Arról nem beszélve, hogy a színe, mint a felkelő nap első sugara.

Hasonló gondolatok töltöttek el a többi fürdő esetében is. Végül, az asztal megtelt illatozó szivárvánnyal.

Az előadás végén kérdezte Ildikó, hogy szeretnénk-e a mintákat hazavinni. Persze igen, milyen nagy pocsékolás lett volna ezeket a drága „nedűket” beleönteni a mosogatóba!

 Falkon keresgélés után tematikusan összeöntöttem a mintákat. Jöhet a kipróbálás.

Egy üvegbe kerültek az Alpesi, Tengeri és Boróka fürdők. A legjobban ezek a termékek keltették fel az érdeklődésemet, mivel pár éve elkezdtem sportolni. Több mindent is kipróbáltam, de végül a Boot Camp és az MMA mellett döntöttem. Mind a két edzéstípus esetében iszonyat megerőltetés kap a testem az 1-1,5 órás edzés alatt, miközben az erőn és állóképességen kívül még a gyorsaságra is szükségem van. A kemény edzés eredménye a testi-lelki fejlődés mellet a sokszor elviselhetetlen izomláz és ízületi fájdalmak. A keddi hajnali edzés és egész napos munka után már nagyon vártam, hogy végre kipróbálhassam a bemutatóról elhozott egyveleget. A kád meleg vizébe fürdőbe csobbanva, legelőször az egész fürdőszobát is betöltő illat ejtett ámulatba. Kicsit aggódtam, hogy az általunk készített „mixnek” furcsa szaga lesz együtt, de óriásit tévedtem. Az orrom szaglóhám sejtjei szerintem örömtáncot jártak. Mesésen kiegészítették egymást az illatok. A fürdő alatt kellemesen ellazultak izmaim. Az igazi próbát a másnap reggel jelentette. Gondoltam, itt ugrik a majom a vízbe. Az éjszakai viszonylagos hosszú mozdulatlanság miatt reggelre teljesen megmerevednek és begörcsölnek az izmaim az előző napi megpróbáltatások miatt. A reggeli első tapasztalatom bőröm kellemes tapintása volt (pedig nem is radíroztam a fürdő előtt, mi lett volna, ha nem hagyom ki). Bár éreztem az izmaiban a húzódást és ezzel együtt egy kis fájdalmat, de könnyen mozogtam.

Kiváló eredménnyel teljesítettek nálam a Just fürdők. Anélkül tudtam most felöltözni és felvenni a cipőmet, hogy közben könnybe lábadt volna a szemem a fájdalomtól. J

Mindenkinek tiszta szívből ajánlom, aki rendszeresen sportol, hogy könnyebbé tudják tenni azokat a bizonyos fájdalmas „másnapokat”.

Köszönöm Ildikónak a lehetőséget, hogy kipróbálhattam ezeket a csodákat.

Demeter Enikő
NAPSUGÁR CSAPAT, Debrecen

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok