Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

SVÁJCI UTAZÁS – ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ IV. RÉSZ

svajci utazas 5

A Just Öttusa verseny svájci nyereményútja összesen 16 Életfást boldogított újabb élményekkel! Olvassátok szeretettel „naplójukat” az ott töltött 5 napról.

ISMÉT SVÁJCBAN!
Öt év után újra részese lehettem annak a csodának, amit svájci utazásnak hívunk!
Először utaztam Svájcba repülővel. Ez nagyon kényelmes, hamar ott vagyunk. Várt az autóbusz, amely öt napon keresztül a rendelkezésünkre állt. A szállodában gyönyörű szobák, gyönyörű kilátás és vacsora várt. Hétfőn a gyárban pezsgős fogadás, filmvetítés az építkezésről, a jövőről, majd beöltözés után a gyártás szemügyre vételezése és a múzeum megtekintése következett.

Számomra nagyon érdekes volt azokat az irodai gépeket látni, amilyeneken én is dolgoztam fiatal koromban. A falra kifüggesztett statisztika mutatta a múltat, a filmen pedig láttuk a jövőt.

A JUST cég háromszor annyi termelést képzel el a jövőben, ehhez beruház. Befektet, és ezt meg is valósítja velünk vagy nélkülünk. Mi akarunk-e ennek részesei lenni? Akarunk-e több pénzt kivenni ebből a vállalkozásból? Van-e szükséged pénzre és egészségre? Gyere velünk!

Jövő augusztusban jöhetsz velünk. Fogyaszthatod a finomabbnál finomabb és különleges ételeket, desszerteket, fagylaltokat.

Csokigyárban csokit öntöttünk, és annyit ettünk amennyit bírtunk. Bepillantást nyertünk a sajtgyártás rejtelmeibe. A sajtot is gyógynövények kivonataival kezelik minden nap, több héten keresztül. Csoki és sajtgyár látogatása után részt vehettünk egy hegyi túrán, amit Én autóbuszon tettem meg. A hegyen, ahova érkeztünk megismerhettük a 150 évvel ezelőtti kort. Nekem nagyon tetszett a vihar, amit megrendeztek. 2500 méter magasan egy forgó étteremben ebédeltünk, ezt el sem tudtam előtte képzelni. Volt városnézés idegenvezetővel, könyvtár és a templom nagyon tetszett.

RácznéLehettünk egy várban vacsorán. Ebédelhettünk a tóparton lévő vendéglőben. Az ünnepi vacsorán a gyár vezetői köszöntöttek bennünket, és ajándékkal kedveskedtek. Utolsó nap a hajókörút után jólesett a séta a tóparton, a gyönyörű parkban. Aztán újra a vendéglő, és ebéd után indulás a reptérre.

Budapesten gyönyörű idő fogadott, szerencsésen landolt a gép, és mindenki megtalálta a csomagját is. Jó társaság, felejthetetlen Öt nap. Köszönjük Igazgató Úr! Köszönjük Just és köszönjük szervezők.

Kívánom, hogy jövőre Te legyél ott!

Szeretettel Rácz Erzsike

elvalaszto

SVÁJC...MEGUNHATATLAN!!!
Amikor most felidéztem ezt a legutóbbi utazásunkat, bizony feltettem magamnak a kérdést, vajon hogy lehet, hogy nem számít, hányadik utamon is járok Svájcban, mindig óriási élmény, mindig ugyan az, és mégis mindig más???
Vajon mitől van ez?
A táj mindig varázslatos. A fogadtatás mindig gáláns. A programok a legnagyobb elégedettséget generálják. Az ételek meg leírhatatlanul finomak!
Az uticél, Svájc, az mindig a biztos pont! De az utazó emberek, a sorsok, a célok, az odáig vezető út, az az, amitől mindig egyedi!
És ez az, ami mindig új szépséget, új színt, új arcot, tartalmat ad egy-egy jutalomútnak, mint ennek a legutóbbinak is!
Óriási öröm, mikor látod, tapasztalod, hogy a munkádat siker koronázza!
De jócskán felülmúlja ezt, mikor a szeretettel végzett szponzori munkád eredményeként az örömöd a sikereket elért munkatársaid örömében hatványozódik! Ez most, 2014-ben is nagy boldogságomra így volt!

Hálás vagyok, hogy az idei jutalomutazáson is ott lehettem. Hálás vagyok, hogy a Napsugaraimmal lehettem ott!

Azon vagyok, hogy ezt az érzést minél többeknek átadhassam, hogy a következő, ezúttal NAHRIN utazáson még több Napsugárral szórhassam a jól végzett munka eredményéből táplálkozó örömteli sugarat!

Szilágyi Ildikó

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok