Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ZALAKAROS, (S)PÁ!

Napsugar csapat zalakaroson

Igazán sajnálom, hogy ilyen rövid a hétvége! Mert ugye, ha egy hétig tartana, a wellness hétvége is egy hétig tartana!

A Nyerő Just 100 verseny nyerteseként és vendégként hárman vettünk részt a zalakarosi wellness hétvégén a csapatomból. Nem tanulni mentünk, nem hallgattunk előadásokat - és most meg fogtok lepődni –, ám ez alatt a rövid idő alatt nagyon sokat tanultunk. Életfilozófiát, csapatszellemet, emberséget. Csak úgy. Spontán, jókedvű beszélgetések, nevetések, finom vacsorák. Megtanultuk, hogy azt keressük, ami összeköt, ne azt, ami szétválaszt. Megtanultuk, hogy az élet rövid ahhoz, hogy ne érezzük magunkat jól, és próbáljuk a lehetőségekhez képest a legjobbat kihozni belőle! 

Láttam a csapatomat feloldódni, szórakozni, táncolni, és mondhatom, csodálatos élmény volt!

Nagyon izgultam, mert a vendégem - aki egyébként nemrég csatlakozott regisztrált törzsvásárló, a gyerekeim orvosa volt születésük óta – nagyon jó barátom, és nagyon fontos számomra a véleménye. Nagyon megnyugtató volt, miszerint egy jó kedélyű, összetartó társaságot ismert meg. Tetszett neki a humor és a jókedv, az, hogy csupa kedves emberrel találkozott, akik ismeretlenül is odamentek hozzá. Tetszett neki az is,  hogy az üzleti szellem nem tolakodóan, de  felszínen volt. Nem akarták mindenáron meggyőzni, és rávenni semmire.

Nagy öröm volt számomra, hogy személyesen is megismerhettem azokat, akik sikereinek eddig csak ismeretlenül örülhettem, és mélyebbre fűzhettem kapcsolataimat azokkal,  akikhez felszínes ismeretség fűzött.

Nagyon kedves meglepetés volt, hogy a szobánkban ajándék fogadott, egy Életfa logós törölköző és egy zokni.

Köszönöm a Just International AG vezetésének, tartsák meg jó szokásukat, és minél több hasonló versennyel inspiráljanak bennünket! Tudjátok, a jó kezdeményezés tanulható, tanítható, másolható!!!!!!!!!!

Dr Horváth Andrea
tanácsadó
Napsugár Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok