Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

AZ ESEMÉNYEK FORGATAGÁBAN

Az elmúlt időszakban felgyorsultak az események, s ez igazi töltést adott Nekem.

November 30-án egy igazán különleges képzésen voltunk, a Kulcsember Képzőn. Motiváló információkat kaphattunk Tonk Emiltől a nap folyamán. Nagyon tetszett az a tanácsa, mely során mindennap csak 1%-Kal legyél jobb, az előző naphoz képest. Természetesen sok egyéb útravalót kaptam és kaptunk ezen a napon. Gyere Te is Velünk ezen az úton, s meglátod megváltozik az életed.

Delfinek Miskolcon

Az események pörögtek tovább, s elérkezett a Vezetői Bál napja, december 7-én. Igazi meglepetésekkel teli este várt Minket. Csodás karácsonyi környezet, meghitt pillanatok, baráti köszöntések, különleges program, finom vacsorával ötvözve.

Büszke vagyok arra, hogy a Delfin csapat a bál nyitótáncával igazi élményt nyújtott a vendégeknek. Örömteli érzéssel készültünk együtt a táncpróbákon, azért hogy tényleg a lehető legjobbak legyünk ezen az estén. Külön köszönet a tatabányai Exclusive Esküvői Szalonnak (Kardosné Brigittának és Kardos Bélának) a gyönyörű ruhákért! Az est fényét emelte Nyári Károly műsora.

Anna és Maja

A következő találkozás december 15-én Tatán, az Életfa Delfin Karácsonyi konferencián volt. A nap igazi feltöltődést adott mindenkinek, hiszen kaptunk Kéringerné Erzsikétől egy meghitt karácsonyi mesét, orvosi előadás keretében értékes információkat Dr. Rovács Melindától, felpörgető Zumba bemutatót Gyimesi Tina és csapatától, évértékelést és 2014 évre szóló előremutatást Schmidt Ferenctől és Hegyi Gyöngyitől, dietetikai tanácsokat Kanizsárné Nikitől, és tanításokat Borsányi Évától. Szép perceket töltöttünk együtt.

Aztán elérkezett december 18-a, a Budapesti Karácsonyi klub, s azt követően a jótékonysági Mikulásgyár látogatás, ahova rengeteg játékkal érkezett az Életfa Program csapata. Meghitt, felemelő pillanatok voltak, amikor bemehettünk a Mikulásgyár belső munkálatait megnézni. Sok csemetének szereztünk boldog pillanatokat, mert tudtuk, hogy a játékok a legjobb helyre kerültek.

Klub mikulásgyár

Az események és lehetőségek várnak Rád 2014-ben is. Éld át minden percét, merjél álmodni, melyek céloddá kovácsolódnak, ha akarod és teszel érte.

2013-ban az egyik legnagyobb ajándék, melyet az Életfa Programtól kaphattam, hogy nyertünk hosszú hétvégi kikapcsolódást Zalakarosra, teljes ellátással. Köszönöm Schmidt Ferencnek, hogy a versenykiírással új lehetőséget mutatott meg! S gratulálok a többi nyertesnek is!  Január 17-én találkozunk Zalakaroson!

Végül egy útravaló Neked idézet formájában, ezzel kívánok eredményes, egészséggel és boldog pillanatokkal teli 2014-es évet!
,,Az álmokért harcolni kell, de azt is tudni kell, hogy ha bizonyos utak járhatatlannak bizonyulnak, érdemes arra fordítani az energiánkat, hogy más utat keressünk…”

Paulo Coelho

Szeretettel:
Tóthné Cserhalmi Mariann
Életvezetési tanácsadó – Életfa Delfinek
20/549-15-99

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok