Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

KARÁCSONYI KLUB A SZERETET JEGYÉBEN

Karácsonyi Klub

Az Életfa Program budapesti képviseletén december 18-án több minden történt.
14.00-16.00-ig Gyöngyi vezetői értekezletet tartott, ahol lezártuk a 2013-as évet, és megterveztük a 2014-es évünket. Közösen dolgoztunk és alkottunk, igazi csapatmunka részesei lehettünk.
A klubdélután 17.00 órakor kezdődött és a karácsony jegyében zajlott. Meghitt, ünnepi hangulat jellemezte ezt a délutánt, fűszerezve igazi finomságokkal.

Az Életfa Program megalkotója, Schmidt Ferenc köszöntő szavai után Szabó Tamás bevezetőjét követően, Gyöngyi inspiráló ajándékozási ötletekkel készült az egészség és szépség jegyében.
Majd Kanizsárné Niki vezető dietetikusunk segített előadásával felkészülni a karácsonyi főzésre, melyhez kaptunk ötleteket, hogyan tehetjük egészségesebbé az ünnepeket. Niki finom vegyes salátával készült, melyben az egészségbarát fűszereink vezető szerepet kaptak. Ezután elfogyasztottuk a sok finomságot.

S következett az a nagyszerű esemény, melyre sokan készültünk. Mondok Andrea kezdeményezésére gyűjtöttünk ajándékokat, s elvittük a Mikulásgyárba. Az Életfa Program megmutatta ebben is az összetartozást, a segítségnyújtást, s nagy öröm volt ennek a nemes célnak a részesévé válni. Számomra pedig egy igazi kuriózum volt bentről megtekinteni a Mikulásgyár mesés környezetét, és szívből végzett segítők munkáját. 

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok sok szeretettel:
Tóthné Cserhalmi Mariann
Életvezetési tanácsadó – Életfa Delfinek csapata
20/549-15-99

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok