Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A NAPSUGÁR KLUB 9 ÉVES SZÜLETÉSNAPJA

Napsugár csapat tortával

Minden hétfőn, 9 éve… Tudjátok, az hány alkalom? Várjatok, összeszorzom!   504!!!!!!!!!! El tudjátok azt képzelni, mennyit lehet 504 alkalommal, 1008 órában tanulni, nevetni?  Rengeteget! 

Én kicsit több mint féléve regisztráltam, azóta járok klubba, rendíthetetlenül, minden hétfőn.  Tanulok, barátokat szereztem, jól érzem magam! Eszem ágában sincs otthon maradni!  Előre megetetem a kutyát - szegény már tudja, ha hamarabb kell vacsizni, akkor klub -, mindent próbálok előre elintézni, nehogy közbejöjjön valami!

És higgyétek el, érdemes! És ahogy Ildikó szokta mondani, nem is tudjuk, milyen jó dolgunk van nekünk, mert ez nekünk már természetes!

„Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a mienk!”

Kívánom, hogy az országban sok-sok ilyen klub legyen, sok-sok egészséges barátunk! Mint ahogy a szülinapi bulin – amikor éppen mindenki tele szájjal ette a sok nahrinos házi finomságot – valaki megjegyezte: „Úgy látom, nem sok gyomorbeteg van köztünk!”

Tiszta szívből kívánom, hogy sok-sok klubszületésnapot éljünk még meg együtt, bővülő létszámban, és kívánok mindenkinek ilyen klubvezetőt, amilyen a Napsugár Csapatnak van!

Köszönjük Ildikó!
Dr. Horváth Andrea
Napsugár Csapat

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok