Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Tapasztalásaim az Életfa Programban

Napsugár csapat

Első találkozásom a Programmal a 2013. szeptember 21-i Konferencián volt. Ide „véletlenül” kerültem barátnőm meghívására, akivel eljártunk eddig is egészséggel, életmóddal kapcsolatos előadásokra, színházba.

Mivel több, mint harminc éve élek gyógynövényekkel való foglalatosságban, és érdekesnek ígérkezett a program szívesen vele tartottam. Semmiféle elvárás nem volt bennem, csak kíváncsiság, Paul Létautaud szavaival élve: „Csakis az a tudás ér valamit, amelyet magunk szerzünk magunknak velünk született érdeklődésből és szenvedélyes tudásvágytól.”
Összességében kellemes meglepetések értek.
Kevés olyan cég van ma nálunk, ahol az „ÉLD AZ ÉLETED!” mottót tanítják, sőt önpéldával mutatják az embereknek. Itt ezt tapasztaltam.
Egyik oldalról esélyt és lehetőséget a jelenleginél jobb életre, mind egészségi, mind anyagi területen. Teszik mindezt úgy, hogy emberileg és szakmailag hiteles a tevékenység, s közben meghagyják a másiknak a szabad döntés jogát.
Itt kiemelem azt a - szinte fizikailag megtapasztalható - ősbizalmat, amely az egész rendezvényt belengte.
Mint a helyszínen megtudtam, a Napsugár csapat keblére pottyantam. Megnyerő volt a barátságos fogadtatás, mind a csoport vezetője, mind a jelenlévő csapattagok részéről.
Bár a konferencián az új termékekre (ekkor az Árnika krémre, Hajápolási családra), valamint a teljesítményekre helyeződik a hangsúly, mégis tudatosult bennem, hogy az Életfa Program termékei minden helyzetre kínálnak megoldást, vagy legalábbis esélyt a minőségi javulásra.
A kipróbált termékek, 31-es olaj, Eucasol spray, illóolajok, nagyon beváltak. Így történt, hogy a mag jó talajba hullt és kicsírázott bennem (tudás fa) az igény, hogy megismerjem a JUST és NAHRIN termékek, teljes skáláját,ezért regisztráltam, mint vásárló.

Berecz Ildikó

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok