Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

GONDOLATOK A LXII. ÉLETFA KONFERENCIÁRÓL

Skripek MáriaÜdvözöllek Kedves Olvasó!
Remélem, Te is ott voltál a tudás-tanulás-egészség konferenciáján!
Ha igen, akkor mostanra már biztosan gazdagabb lettél. Mivel? Elsősorban információval, tudással, élménnyel és tapasztalatokkal. Olyanokkal, amiknek életed folyamán nagy hasznát fogod venni. Ebben biztos vagyok. Miért? Azért, mert Életfás életemben ezt már többször is megérhettem.

Ugye egyetértesz velem: fantasztikus napot élhettünk meg együtt.
Nagy öröm számomra, hogy a nap háziasszonyaként én fogadhattalak Téged - nagy szeretettel.
Gondolom, már ki is próbáltad a két új bevezetett terméket, a Magnézium kapszulát és a Tökmag szirupot. Én már használom. J
Schmidt Ferenc Igazgató Úr előadásából megtudhattuk, hogy nincs egészség egészséges gondolkodás nélkül, és azt is, hogy mindenkinek jár a gyógyítás szabadsága. Azt, hogy a legnagyobb ajándék az egészség - szerintem ezt Te is tudod.
Sikerült regisztrálnod az Élet(fa)mód Klubba? Fantasztikus dolog, hogy nálunk ilyen segítség is van egy komoly szakember, Kanizsárné Niki dietetikus segítségével.
Neked is jól esett megmozgatni kissé elgémberedett tagjaidat Szabó Tomival?
Jó volt hallani és látni, milyen az Életfa Program egy sportoló, Mester Bálint szemüvegén keresztül? Én személy szerint sokat tanultam tőle. Kitartást, célkitűzést, tervezett élet lehetőségét. Azt, hogy hová juthatsz, ha céltudatosan nap, mint nap következetesen teszel a célodért.
Lehet, hogy a Te kis csemetéd, vagy kis unokád lett a „Szép beszéd - verset mondok” szavalóverseny döntőjének sikeres résztvevője? Most biztosan nagyon büszke vagy rá!
Én is nagyon büszke vagyok, hisz a legfiatalabb kis „Életfa palánta” (remélem édesanyja nem haragszik meg érte, hogy így neveztem el) az én csapatom tagjaként vett részt a konferencián.
Nagy öröm és megtiszteltetés volt számomra, hogy az évzáró konferenciának én lehettem a háziasszonya. Öröm volt az is, hogy ezt a napot együtt tölthettük.

Találkozunk jövőre ugyan itt! Ugye ott leszel? Én várok Rád!

Szeretettel:
Skripek Marcsi
Életviteli Vezető Tanácsadó
06-70-708-44-44

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok