Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KONFERENCIÁN VOLTAM DEBRECENBEN

Kedves Életfások!

Nagy örömmel számolok be arról, hogy a Karasszon csapatban 2013 októberében Életfa Konferenciát szerveztünk, melyre nagyon lelkes társaság látogatott el. A régi kedves arcokon kívül új barátokat is megismertünk, akiket mindig nagy szeretettel fogadunk.

Minden alkalommal különösen fontosnak tartjuk, hogy szakmai előadás is legyen a programban. Ez alkalomból Kanizsárné Vaskó Nikolett, az Életfa Program vezető dietetikusa tisztelt meg bennünket értékes előadásával.

Fogadjátok szeretettel az ő beszámolóját!

Karasszon Eszter

konferencia volt debrecenben

Október 19., szombat, reggel 4 óra 30 perc. Ébresztő!

Egy pillanatra nem tudom, hol vagyok, mert előző éjszaka, vagy inkább aznap hajnalban, még az előadásra készültem. Amikor Budapestre megyek az Életfa Konferenciára, valamelyest könnyebb a helyzetem, így átérzem a messziről érkezők korai kelését.
A reggeli készülődést könnyebbé teszi minden bizonnyal a zöld tea és a NahroFit kávé, indulás előtt pedig az Echinacina, Halolaj és Eva kapszula.
Két gyerekkel reggel 7-kor elindulni nem olyan egyszerű vállalkozás, de úgy tűnik, mindenki megvan, így nekivágunk. 
9.30-ra érkezem a helyszínre, ahol már nagy a nyüzsgés. A helyszín egy csodálatos templom, melynek igazán örülök, hiszen olyan ünnepivé teszi a rendezvényt. Fogadó italként NahroFit és Guarana tabletta, beugrik a 3 órás alvás, ezért úgy gondolom élek velük.
A megnyitás után én következek, majd a többi előadó is sorra kerül. A színvonal nem vitatható, ahogyan az előadók profizmusa és felkészültsége sem.

konf db2Elérkezik az ebédidő, ami azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom mennyei. Leves, tészta, saláta, krémek, desszertek, gyümölcs, Nahrin tea, nem tudom, hogy kívánhatunk-e ettől többet.
Első elképzelésem szerint elmegyek ebéd után, majd úgy döntök, még Dezső előadását meghallgatom. Aztán arra leszek figyelmes, hogy eltelt a nap, Eszter már zár is.
Hát ezt teszi a jó hangulat és a pozitív emberek társasága.  
Köszönöm Vox Angelica Csapat! Örülök, hogy ott lehettem és megismerhettelek Titeket!

Szeretettel:

Kanizsárné Vaskó Nikolett dietetikus

Kanizsárné Vaskó Nikolett

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok