Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KISUGÁRZÁSOD VARÁZSA

kvUtakat nyit meg számodra. Kapcsolataid bővülnek és kivirágoznak. Önbizalmad nő és bátrabban vállalod a kihívó feladatokat. Szembenézel magaddal és tetszik, akit látsz. Fényképeiden visszatükröződik belső stabilitásod, nyugalmad. Békében és nyugalomban éled mindennapjaidat, úgy hogy egyre sikeresebb leszel minden szerepedben. Átlátod a káoszt, ami eddig uralta életedet. Pozitív visszajelzések alakítják külsődet és belsődet egyaránt. Gyermekeid, üzlettársaid példaképévé válsz...

Nagyon jó érzés volt elolvasni ezeket a gondolatokat, de... Joggal merül fel benned a kérdés: hogyan lesz mindez az enyém? Az ember mindig elhatározza, hogy változtat, aztán akad valamilyen kifogás és minden marad a régiben.

Egyszerre egy dolgot változtass meg, de ez elkerülhetetlen!

  1. Kezd nyugodtan, kapkodás nélkül a napodat - kelj fel előbb és válaszd ki azt, ami feltölt Téged. Ne rohanj, mert az ráteszi a bélyegét a napodra! Tervezd meg, mit kell feltétlenül elvégezned aznap. Ha megtetted, dicséret jár érte önmagadnak. Mikor dicsérted meg magad utoljára?
  2. kv 1Kezdj el sportolni, mert az építi lelkedet, testedet egyaránt. Hol meleg van, hol fáradtak vagyunk, hol túl sok a dolgunk. Pedig legtöbbször csak félünk elkezdeni, mert nem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. Ne szégyelld magad amiatt, hogy izgulsz. Ha régen mozogtál már, esetleg soha nem sportoltál, akkor fogalmad sincs, hogy mennyit bír a tested. Arról már nem is beszélve, hogy ilyenkor mindenki tart tőle kicsit, mások hogyan néznek majd rád Ez teljesen természetes. De a jó hír az, hogy senki nem fog veled foglalkozni, mert aki sportol, az éppen saját magával van elfoglalva.
    Válaszd ki a megfelelő sportot és élvezd minden izzadságos percét! Melegíts be a Just cég Boróka krémjével és a kulacsodba tegyél Iso-Teát, ami a Swiss Maraton hivatalos itala volt, tele nyomelemekkel és ásványi anyagokkal!
  3. kv 2Kezd el szervezeted nagytakarítását a Nahrin svájci minőségi termékeivel. Ha vese akkor Affi’line, ha bélrendszer és ízület akkor Alma- vagy Barack-író, ha nyálkahártya akkor Vivi Aloe, ha pedig a májadat helyezed előtérbe, akkor Articsóka! Nincs ragyogás kívül, ha belül nincs tisztaság! Testsúlykarbantartásod is elkezdődik és az ételeidre gondosabban odafigyelsz a Nahrin egészséges fűszereivel, ami szintén tervezés kérdése.
  4. Figyeld meg szervezeted folyamatos jelzéseit! Mire van szüksége? Mi az, ami már nem kell neki? Vedd észre, hiszen "beszél" hozzád. Csendesedj le naponta és figyelj belső hangjaidra!
  5. Ruhatárad frissítésére szánj időt, nézd meg mi az, amit már 2 éve nem vettél fel. Kinek tartogatod? Hidd el, a lányod mire felnő, más divatot diktál az élet, nem fog neki kelleni! Saját tapasztalat! Legyél mindig csinos, nőies, hiszen így érzed jól magad a bőrödben. Nem tudod mikor, kivel találkozol és az ápoltságod, a ruhád elárulja, mennyire szereted magad.

Ez az öt pont, amiről beszéltem, természetesen csak csepp a tengerben, viszont egy nagy ugrást jelent a kivitelezésük életedben.

Kezdj bátran hozzá és, ha a ötből már négyet beépítettél, akkor gratulálok és fókuszálj arra, amit még nem sikerült!

Élvezd az életedet és legyen varázsa kisugárzásodnak az Életfa hitvallásával, értékrendjével és a termékeinkkel!

Szeretettel:

Hegyi Gyöngyi
természetgyógyász-reflexológus
Egészségügyi Team
70/457 2712

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok