Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

HANGOLÓDÁS KARÁCSONYRA

KataA külső készülődés már folyik, látjuk ezt a feldíszített utcákon, a kirakatok fényáradatában, a családi házak ablakaiba kitett díszeken keresztül. De valaminek belül is el kell indulnia: mégpedig a lelki ráhangolódásnak, talán ez a legnehezebb folyamat.

Hogyha nem készülünk tudatosan az adventben, akkor a Karácsony szép ünnepéből csak annyit fogunk látni, hogy jött és ment, itt volt, szép volt, és elmúlt.

Felgyorsult világunkban egyre kevesebb időnk van megpihenni, magunkban lenni, meghallani a csendet, szeretteinknek minőségi figyelmet szentelni.

Az ünnephez díszbe kell öltöztetni magunkat, a szívünket, a lelkünket, az otthonunkat. Az első dísz, amely jelzi az ünnep közeledtét, az Adventi koszorú.

Nagyon szép kész koszorúkat lehet kapni, de talán a legszebb az, amit mi magunk készítünk. Ebben volt nagy segítségünkre szponzorunk, Tóthné Cserhalmi Marianna, aki ismét megszervezte számunkra az Adventi koszorú készítő klubdélutánunkat, aminek immáron második alkalommal adott otthont a Pannon Lézer-műhely Kft. Tatán.

Nagyon vártam ezt a délutánt, hogy ismét alkothatok, és olyan koszorú kerül az ünnepi asztalra, amit én készítettem, amire büszke lehetek. Eszter barátnőmmel nagy örömmel vettük birtokba a kellékeket.

koszoru1Először a gyertyákat választottuk ki, és helyeztük rá a koszorúra. Majd jött a tervezés, próbálgattuk a színeket, apró kis díszek helyét kerestük, mi illik oda, és lassan körvonalazódott hogyan is fog kinézni az idei koszorúm. Ha elakadtunk a masni készítésben, akkor sem volt semmi gond, mert Illés Melinda virágkötő, aki egyben az alapanyagokat is biztosította a számunkra, rögtön a segítségünkre sietett.

Amíg a felnőttek a koszorúkat készítették, addig a gyerekek Kecskés Elekné Ildikóval só-liszt gyurmából alkothatták meg saját karácsonyfadíszeiket. Persze a nagyobbacska gyerekek is megmutathatták, hogy mennyire kreatívak a koszorúkészítésben, mert szebbnél-szebb alkotások születtek a szülők nagy örömére.

Köszönjük Maja, hogy ismét egy nagyon kellemes délutánt tölthettünk együtt olyan emberek társaságában, akiket nagyon szeretek, akik fontosak a számomra, akikkel egy csapatot alkotunk!

Ezekkel a gondolatokkal kívánok minden kedves Életfásnak örömteli készülődést az ünnepekhez, és egyben Békés Boldog Karácsonyt!

Szeretettel:
Farkasné Seeler Kata
Tata, Delfin Csapat
+36 20 3110 443

DSC06506koszoru2

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok