Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

FÓKUSZBAN AZ EGÉSZSÉG

maja

A 3 napos FUTÓEXPÓN VALÓ MEGJELENÉS alkalmával képviseltük az Életfa Programot, hiszen fókuszban a SPORT ÉS EGÉSZSÉG volt jelen. Egy közös együttműködés eredménye, melyben férjem Tóth Miklós segített. Igazi csapatmunka, minőségi tanácsadás, s eredményes munka jellemezte ezeket a napokat.

Köszönjük Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak a segítő támogatást!

Fogadjátok szeretettel az összefoglaló cikket, Tárnok Ágnes tollából!

2019. április második hétvégéjén kollégáimmal, Tóthné Cserhalmi Mariann és Seeler Katalin MINŐSÍTETT egészségterv tanácsadókkal képviseltük az Életfa Programot az első alkalommal megrendezésre kerülő FUTÓEXPON (helyszín: Budapest, BOK Csarnok). A rendezvényen a sport mellett a PREVENCIÓ, az EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS, valamint az ÁLLAPOTJAVÍTÁS is szerepet kapott.

Mint tudjuk, a sport, az egészség és az egészségmegőrzés szoros kapcsolatban állnak egymással. Aki rendszeresen sportol, az pozitív változásokon megy keresztül: kitartó munkával jobb lesz a közérzete, több fizikai és szellemi terhelést tud elviselni, nyugodtabb, energikusabb, odafigyel a megfelelő táplálkozásra, folyadékbevitelre és vitaminfogyasztásra is.

A kiállításra tehát olyan termékekkel és szolgáltatásokkal készültünk, amelyek hozzájárulnak az aktív sporthoz, az egészség megőrzéséhez, fenntartásához, javításához: Q-10 és Magnézium kapszula, Basico, Instant zöldségleves, Nahrofit kávé, Oxydefense, Boróka krém, Árnika és Wallwurz krém-gél, 31-es gyógynövényolaj, Eucasol spray. Mindezeken felül fontosnak tartottuk megemlíteni az EGÉSZSÉGTERV fontosságát és hatékonyságát is, mely megfelelő eszköz lehet a jövőre nézve a komolyabb megbetegedések kivédésre, a meglévő betegségek kezelésére.

Úgy gondoljuk, hogy mindenképpen pozitív, tartalmas, eredményes és jó hangulatú rendezvényen méltón képviseltük cégünket, az ÉLETFA PROGRAMOT és azt, amiben hiszünk:

„Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.” (Arisztotelész)

Szeretettel és üdvözlettel:
Tárnok Ágnes
Minősített egészségterv tanácsadó
Jógaoktató
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok