Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA MLM ALAPOK

emlma

Kedves Életfás!

Szeretettel invitállak téged a soron következő programunkra, amit a budapesti képviseleten tartunk, 2018. április 7-én, 10:00- 17:00h-ig. (Budapest VI. kerület, Benczúr u. 45.)
Előadónk, akit csak Dr. Hogyan-ként emlegetnek - hiszen nem csak azt tanítja, hogy mit kell csinálni, hanem azt is, hogy hogyan- Tonk Emil, Magyarország egyik legkeresettebb üzleti trénere.
Miről is lesz szó ezen a napon?
A hálózatépítés logikájáról, a személyes fogyasztás lényegéről, a forgalom fontosságáról és kialakításáról, a vevőkörről, a vállalkozás indításának lépéseiről, hogyan készüljünk a „nem” –ekre? A kifogások, ellenvetése természete és kezelése, valamint, hogy honnan tanulj és miből?
Gyere, tarts velünk ezen a napon, még várjuk a jelentkezéseket április 3-ig!

Jelentkezni a www.eletfaprogram.hu oldalon az oldalra történő belépést követően az Irodám/Képzések menüpontban lehet, online jelentkezési felületen.
Képzésekkel kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, és a +36-70/708-4442 számon várjuk kérdéseiteket!

Az alábbiakban olvashattok beszámolókat azoktól az Életfásoktól, akik már részesei voltak ennek a szakmai napnak, fogadjátok szeretettel:

  • 2017. februárban az ÉLETFA PROGRAM budapesti központi klubjába vezetett csapattársaimmal az utunk, ahol tudtuk, hogy egy remek és csodás nap vár ránk az év első MLM képzésén. A megjelentek között voltak „újak” és „régiek”, közelebbről és távolabbról érkezők, akik találkozhattak Tonk Emillel, a Magyar Marketing Szövetség alapító elnökével, a két lábon járó pozitív gondolkodású, rendkívüli humorérzékkel rendelkező marketing szakemberrel.
    De miről is szólt ez a nap mindannyiunk számára? A sikeres üzletépítés lépéseiről, a kapcsolatépítésről, a fejlődésről és nem utolsó sorban az eredményes munkához vezető útról.
    Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a napnak, hiszen ismét megerősítést, úgymond „löketet” kaptam ahhoz, hogy az eddig végzett munkámat hatékonyabban, kitartóbban és lelkesen tudjam végezni!

    Minden jót kívánok sok szeretettel:
    Tárnok Ágnes
    tanácsadó, Egészségügyi Team tag

  • 2017. október 7-én Budapesten voltunk csapattársaimmal az ÉLETFA MLM ALAPOK képzésen.
    Fogadjátok szeretettel érzéseiket, beszámolójukat a nappal kapcsolatban!

    Szeretettel: Karcza Sándorné

  • Zsíros Takács Tímea:
    Amit Emiltől kaptunk igazából leírhatatlan. Személyisége magával ragadó. Tudását érthető módon közvetítette felénk. Humorával élénkségünket fenntartva ittuk szavait. Hétköznapi példáival könnyebben emlékezhetünk vissza tanácsaira.
    Az előadás közben/után sok teendő megfogalmazódott bennem vállalkozásom felépítésével, elindításával kapcsolatban. Bízom benne, hogy egyre sikeresebben fogok helytállni és minél több emberhez eljuttatom a kiváló termékek hírét.
    Köszönöm, hogy ott lehettem.

  • Papp Zoltánné:
    Kedves Aranka! Köszönöm, hogy meghívtál az előadásra! Részemről nagyon hasznos dolgokat hallottam, ami az üzleti életben fontos lehet a számomra.
    Különösen tetszett, hogyan lehet a személyes kapcsolatot felvenni az emberekkel és hogyan lehet és kell ápolni azt. Hogyan kell pozitívan hozzáállni dolgokhoz, hogyan kell célokat kitűzni és elérni. Nagyon tetszettek a kérdések és az IGENEK! Nagyon jó nap volt köszönöm!

  • 2017. október 7-én Budapesten voltam csapattársaimmal az ÉLETFA MLM ALAPOK képzésen. Fogadjátok szeretettel érzéseiket, beszámolójukat!

    Lengyel Ferencné
    Életvezetési és Egészségterv Tanácsadó
    Delfin csapat

  • Tonk Emil előadását egy nagyon jól felépített, inspiráló előadásnak tartottam. Nagyon jól éreztem magam közben. Rendkívüli mértékben motiváltak humoros, az életből merített hasonlatai, bölcsességei. Ezeket nem csak az üzletben, hanem a mindennapokban is fel tudom használni. Egyes mondatait idéztem is már a beszélgetéseim során.
    Hálás vagyok, hogy meghallgathattam! Bízom benne, hogy nem utoljára!

    Tisztelettel és üdvözlettel:
    Fazekas Ági

  • Amikor meghallottam, hogy mehetek Tonk Emil képzésre nagyon örültem! És hogy a kifogás kezelése lesz az egyik téma még jobban örültem, mert nekem pont ezekkel voltak problémáim. Nem csalódtam! Nagyon sok jó ötletet kaptam, amiket hasznosítani tudok.
    Hogy konkrét példát is említsek...
    A kérdezés. Nem bizonygatni az én tudásomat, véleményemet vagy elképzelésemet, hanem kérdésekkel rávezetni a beszélgető partnert a válaszra. Olyan kérdéseket feltenni, amelyekkel terelni tudom a beszélgetés irányát és célját. Elérve azt, hogy végül ő mondja ki azokat a szavakat, amelyekkel én szerettem volna őt meggyőzni.
    Az igényesség. Általános probléma a termékek ára. Ebbe sokan bele is kapaszkodnak és kifogásként fel is használják. Ehhez is kaptam ötleteket, hogyan lehet felkelteni a partner figyelmét az igényességre és a minőségre, ami neki is jár.
    Igaz, hogy elsősorban üzletviteli tanácsokról és tudnivalókról volt szó, de közben mindig megállapítottam, hogy mindaz, ami ott elhangzott az élet bármely területén remekül megállja a helyét és hihetetlenül jól alkalmazható. Ez legyen egy hétköznapi probléma, akár társas vagy magánéleti kapcsolat, bárhol bármikor elő lehet húzni egy-egy gondolatot, tippet vagy ötletet, amit itt hallottunk.
    Nagyon jó pszichológiai érzékkel megáldott előadót hallgathattunk, akinél nem néztük az órát, hogy mennyi van még hátra, hanem elfeledkeztünk az időről és én legalábbis hallgattam volna még tovább. Egy olyan ember, akit csak szeretni lehet. Köszönöm, hogy közelebbről is megismerhettem!

    Závodszki Ferencné
    Életfa Delfinek csapata

Szeretettel: az Életfa Program csapata

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok